sensibilitate la orice produs cosmetic

01-08-2008
costinjulian
Nu este medic/terapeut
costinjulian
De 1 an nu mai pot folosi nici un produs cosmetic. Orice crema, demachiant sau fard imi irita tenul.Daca am atins zona ochilor apare o mancarime urmata de umflare si cojirea pielii din aceste zone.
Si de vre-o 6 luni imi apar cosuri in piele din care nu iese decat apa dar sunt foarte uflate, iar in zona barbiei apar iritatii care sunt in genul eczemelor.Am fost la dermatolog dar nu s-a ameliorat nimic.
Pana acum un an nu am avut nici-o problema a tenului(tenul meu este uscat)
Multumesc
5 comentarii
0
04-08-2008, ora 00:00
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Exista produse cosmetice pentru bebelusi cu piele atopica, de exemplu, gama Stelatopia de la Mustela;ar putea fi bune si pentru dumneavoastra; folositi si un spray cu apa termala de la Avene; numai bine
0
09-08-2008, ora 00:00
costinjulian
Nu este medic/terapeut
costinjulian
multumesc frumos.
0
24-08-2008, ora 00:00
armand
Nu este medic/terapeut
armand
am avut si eu aceeasi problema.acum folosesc produse de la avene
si pentru prima data in viata pot folosi fond de ten(tot de la avene).au o gama variata de produse destinate tenului sensibi adaptate varstei si necesitatiilor tenului.lin ceea ce priveste fardurile nu am gasit nici o solutie, dar, le pot folosi o zi cu 4 zile pauza.
0
01-06-2009, ora 20:55
antonoana
Nu este medic/terapeut
antonoana
Buna ziua. Am si eu o problema legata de zona ochilor. Mi-a aparut de ceva timp o iritatie pe pleoapa de sus si cea de jos sub forma unei zgarieturi, care ma ustura si ma mananca. De cate ori ma scarpin se inflameaza si se inroseste. Cel mai vizibil este dimineata cand este foarte umflata zona. Am folosit un unguent pentru ochi care mi-a mai ameliorat problema (pentru cateva zile) dar se pare ca tot revine si e din ce in ce mai intensa. Spuneti-mi va rog ce se intampla...doctorita de familie mi-a zis sa stau linistita si sa folosesc in continuare unguentul dar nu am incredere in ea. Astept raspuns.
Va multumesc!!!
0
02-02-2011, ora 01:08
oanazeneci
Nu este medic/terapeut
oanazeneci
o problema asemanatoare am si eu, pe una din pleoape in urma cu cativa ani mi-a aparut o eczema(problema nu era atat de grava), in prezent extinsa pe toata lungimea pleoapei, in urma cu 3 saptamani mi s-a recomandat de la farmacie unguentul kanamicina, am incercat inainte de asta si remedii naturiste, ulei de masline si ceai de musete, fara nici un efect in nici unul din remedii, simptomele sunt mancarimi insuportabile, cojirea pielii si umflarea acesteia, pleoapa avand "denivelari"dupa mancarimi.Va rog daca puteti sa ma ajutati cu un sfat.Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: