semne

19-11-2008
lili2004
Nu este medic/terapeut
lili2004
am o intrebare cam de 2 saptamani imi cade parul, adica iau cam un pumn de par din cap...in fiecare zi...deja nu mai am...am stari de ameteala, mi-a curs sange din nas...si am stari de voma...ce pot avea?poate fi ceva din cauza stresului, am 16 ani.poate fi o boala si mai grava?astept raspun urgent va rog.multumesc!
2 comentarii
0
24-12-2008, ora 15:15
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Caderea parului are foarte multe cauze, de la stres pana la administrarea de anticonceptionale si malnutritie. Pt. a afla cu precizie care este cauza si a beneficia de un tratament adecvat, va rog sa consultati un medic internist...nu medicul de familie petru ca nu isi da interesul si nici nu este "ancorat" in realitatea medicinala din zua de azi (este pierdut in negura vremii - ma refer la majoritatea medicilor de fam., nu la toti)...

0751.030.553 - sunati si rugati-o pe dna doctor internist Constanta sa va ajute!!!

Numai bine, multa sanatate si Sarbatori fericite!
0
26-12-2008, ora 19:10
lili2004
Nu este medic/terapeut
lili2004
multumesc de raspuns.am fost la medicul de familie si m-a trimis la radiografie pentru sinus..pentru ca cica am sinuzita inca nu am ajuns la radiografie, dar am tratament cu antibiotic si injecti, i-am povestit doctorului si despre cadrerea parului si a zis ca este din cauza lipsei de claciu, pentru ca sunt anemica.Asa si am zis ca daca tot ajuns la Bucuresti la Radiografie o sa-mi fac toate analizele..Sarbatori fericite!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.