secretii postnazale+respiratie greoaie cateodata

22-10-2015
alexstan
Nu este medic/terapeut
alexstan
Buna seara!Sunt barbat, 25 de ani, fumator 1 pachet si ceva de tigari pe zi.De vreo 6 luni ma confrunt cu o problema:nas infundat, uscat cu secretii care se scurg in gat si respiratie greoaie, trebuie sa trag aer adanc, parca simt ca nu imi umplu plamanii indeajuns.Mananc normal, nu transpir, nu tusesc.Beau cola, mananc si noaptea cand ma trezesc.Am incercat diferite remedii, apa cu sare, bixtonim, SIngurul care isi face efectul este bixtonimul dar am renuntat la el in favoarea COLARGOL-ului.Tin sa precizez ca si urechea stanga o simt putin infundata cateodata.Am urmat un tratament cu Colargol, nasul imi este FUNCTIONAL in acest moment, pot spune ca m-am vindecat, doar ca acele secretii postnazale persista impreuna cu respiratia greoaie, incompleta fara suieraturi.Din ceea ce-am observat, FUMUL de tigara este cel care imi distruge nasul.N-am fost inca la un medic pentru ca in Romania trebuie sa merg la 5 medici ca sa pot afla un diagnostic corect.Din ceea ce-am cercetat eu, ar putea sa fie o rinita alergica sau un reflux gastroesofagian.Am frica de medici ca dracu de tamaie, credeti ca este ceva grav?Mucoasa din gat este transparenta, nu fac febra, nu tusesc, decat nas cu secretii postnazale si respiratie greoaie, incompleta.Ma puteti ajuta cu un sfat va rog?Sa fie oare ceva de la plamani?Multumesc
1 comentarii
0
22-10-2015, ora 23:51
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Lasati ca in Spania merg cu sotul la primul medic pt o eczema si ii da un unguent contraindicat pentru asa ceva. Ii dau eu tratament indicat pe forum de domnul Dr Mihalache si aproape ca ii trece complet. Ma duc la al doilea medic specialist dermatolog si confirma ca tratamentul din Romania a fost foarte bun, dar desi mai avea o usoara roseata a zis ca nu conteaza, sa nu ii mai dau cu nimic. In doua saptamani pe roseata apare o mica rana de cativa milimetri. Zona vindecata de tratamentul romanesc a ramas vindecata.

Asa ca nu va mai plangeti. Credeti-ma ca medicii romani sunt exceptionali.

Sotul are Migrena cu Aura si a cerut doctorul lui de familie sa fie programat la o tomografie. In Romania daca te duci la urgenta si aranjezi anumite lucruri faci tomografia pe loc. In Spania sotul asteapta rabdator 5 luni pentru o programare si in final ii suna. Voiau sa ii dea programare dupa 9 luni. Intelegeti ? E bine in Romania, credeti-ma.

Mergeti cu incredere la ORL-ist. Intrati si pe Hofigal inainte, vedeti ca au un produs naturist specific ORL. Astia sunt revolutionari. Scrieti-le ce ati scris mai sus medicilor lor si stati linistit. E ceva usor care o sa treaca. Am avut si eu ceva asemanator in adolescenta si s-a rezolvat. Eu am folosit Pinosol ca e din plante.

Postati topicul si pe Boli ORL sa va raspunda domnul doctor Flueraru. E un doctor deosebit. A ajutat mii de pacienti de pe Forumul Romedic in mod gratuit. Dumnezeu sa ii dea sanatate !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.