secretii abundente in gat - flegme ???

13-01-2011
klau_12
Nu este medic/terapeut
klau_12
buna ziua. fetita mea, in varsta de 6 saptamani are de cateva zile o secretie nazala abundenta. ii curat nasul cu ser fiziologic si batistuta bebelusului, dar tot raman mucisori care ajung in gat.o deranjeaza, nu poate respira bine, nu doarme bine, se tot inneaca cu mucii din gat. am fost la doctor cu ea, mi-a dat ambroxol al.3pc pe zi, ospamox125, 2.5 ml la 12 ore. nu are febra nu tuseste. cum o pot ajuta sa-i curat gatul de muci?
va multumesc
2 comentarii
0
18-10-2011, ora 18:37
it
Nu este medic/terapeut
it
Buna ziua,

Pe la inceputul lui iulie, am avut o raceala puternica. De atunci tusesc si simt gatul incarcat. Daca tusesc reusesc sa il deblochez, si sa scuip ceva ca o flegma/muci. Sunt momente in care imi curge sange din nas. Sau simt ca as avea sange in cavitatea bucala, desi daca scuip nu este nimic.

Ce ar trebui sa fac?
0
10-09-2013, ora 22:18
Denisa27
Nu este medic/terapeut
Denisa27
Buna seara!Am un baietel de 5 luni si jumatate, si are mucozitati undeva intre nas si gat! I-am pus ser fiziologic in nasuc si l-am curatat cu batista bebelusului dar nu iese nimic! Mai ales in timpul noptii se ineaca cu acele mucozitati, nu poate respira si este fornait! Ce credeti ca pot sa fac sa le elimine? Mentionez ca le are de 4 zile!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul