se poate tratament naturist?

10-11-2008
loss
Nu este medic/terapeut
loss
Am 50 de ani si sufar de hepatita B. De 4 luni fac tratatemt cu Interferon. Ca urmare a tratamentului, mi-au scazut trombocitele la 52.000mm3 si leucocitele la 7060 mm3. Va rog sa-mi spuneti ce tratament naturist as putea urma sa-mi creasca trombocitele deoarece daca imi scad sub 50000 mm3 doctorul mi-a spus ca imi opreste tratamentul cu Interferon. Multumes mult.
4 comentarii
0
23-12-2008, ora 13:51
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Buna ziua!

In cazul dumneavostra cel mai bun tratament pentru imbunatatirea imunitatii si nu numai este preparatul ortomolecular VIUSID, care contine: Arginina, Glicina, Glucozamina, Acid malic, Pantotenat de calciu, Piridoxina, Acid folic, Ciancobalamina, Acid ascorbic, Zinc, Acid glicirhizinic, Extract de menta si Extract de lamaie.

ESTE DEMONSTRAT STIINTIFIC ROLUL ACESTOR MICRONUTRIENTI IN DIETETICA SPECIALA A PERSOANELOR CU: infectie HIV/SIDA cu sau fara tratament antiretroviral, hepatite cronice virale (C, B etc.) cu sau fara tratament antiviral, ciroze hepatice, TBC, cancere, limfoame, leucemii, malarie si alte boli parazitare, infectii cu virusurile herpetice, papilloma, citomegalovirus, mononucleozic, SARS, etc., imunitate antivirala scazuta, psoriazis, scleroza multipla.
-------------*

Este extraordinar produsul. Nu trebuie decat sa luati cate 1 plic de 3 ori pe zi (daca puteti unul la 8 ore, daca nu cate unul inainte de mic dejun, pranz si cina). Continutul plicului il dizolvati intr-un pahat de minim 100 de ml dupa care il consumati. Ar fi perfect daca ati putea sa tineti acest tratament macar 3 luni.

Toate informatiile le gasiti pe site-ul pe care vi l-am scris mai sus!

Numai Bine, multa sanatate si Sarbatori Fericite!

(*modificat de admin)
0
27-02-2012, ora 22:33
nanag
Nu este medic/terapeut
nanag
Iau peghintron +rebetol de 5 luni jumate. Mi-a tot scazut leucocitele WBC pana la 1.8, globulel rosi pe urma am luat ghiara matei si a crescut pana la 2.3 scazut glob rosii un pic HGB 10g/dl, dar acum mi-a scazut WBC pana 1.2 10^3/ul. si PLT(trombocitele) pana la 80 10^3/ul.Si doctorul a spus ca vreo 2 saptamani sa nu iau medicamentele. As putea lua si viusid de unde pot cumpara sau ce-mi recomandati. Va multumesc
0
03-03-2012, ora 22:42
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimate/Stimată drule/dle/dră/dnă nanag, nu vă recomand să vă administraţi Viusid.
Leucopenia şi trombocitopenia dv. pot fi ameliorate sau tratate cu ajutorul a două extracte glicerohidroalcoolice din mlădiţe de cătină roşie şi muguri de carpen (ambele preparate se pot cumpăra de la un plafar sau de pe un magazin naturist on-line).
â‘  Gemoderivat de cătină roşie (Tamarix gallica) - din mlădiţe, de la Hofigal
Se diluează 2 monodoze în puţină apă şi se administrează înainte de micul dejun (dimineaţa), zilnic, consecutiv, fără oprire, timp de 3 luni de zile;
â‘¡ Gemoderivat de carpen alb (Carpinus betulus) - din muguri, de la Hofigal
Se diluează 2 monodoze în puţină apă şi se administrează înainte de cină (seara), zilnic, consecutiv, fără oprire, timp de 3 luni de zile.
ATENŢIE! Monodozele diluate se sorb lent şi se ţin cât mai mult în gură pentru favorizarea absorbţiei prin mucoasa bucală.
_
Consultaţi un medic fitoterapeut.
Însănătoşire grabnică!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Toate cele bune, cu iubire şi respect,
Mr. Nick
0
05-03-2012, ora 14:21
nanag
Nu este medic/terapeut
nanag
Va multumesc pentru raspuns
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Studiu: terapia antivirală care elimină complet virusul hepatic B
  • Hepatita B, combătută de o nouă imunoterapie „extrem de eficientă”
  •