se poate si fara medicamente?

13-04-2008
irene-jose
Nu este medic/terapeut
irene-jose
Am 38 de ani, o histerectomie subtotala istmica (mai am un ovar polichistic), si mai am si o obstructie subvezicala indusa chirurgical prin colposuspensie si vezica urinara asezata in alta pozitie decat cea fiziologica. Rezultatul Papa-Nicolau LG-SIL deci tratament 2 luni, cu repetare PAP (asta se intampla de 1 an). Tratament cu Omnic Tocas pentru obstructie subvezicala care imi scade tensiunea si imi da dureri de cap. Tratament antiinflamator pentru inflamatia uretrei, a colului uterin si a ovarului.
Va rog din suflet un sfat cum sa scap de tratamentele medicamentoase ca m-am saturat. In curand s-ar putea sa ajung sa iau si antidepresive.
2 comentarii
0
17-04-2008, ora 00:00
vera vladut
Nu este medic/terapeut
vera vladut
Buna! Da-te pe naturiste ca de la atatea tratamente cate ai facut o sa ajungi ca mine.
Si daca te mai duci la doctor, cauta unul care sa stea de vorba cu tine si dupa aia sa iti recomande ceva. Crede-ma, pe cuvant! Eu am mers la cel care se zice ca e cel mai bun si m-a nenorocit si cand i-am zis mi-a inchis telefonul.Am mai dat si o gramada de bani.
Te pup si multa sanatate. Iti recomand cu foarte multa incredere naturiste pe baza de miere.Fac minuni! Te pup. Vera
0
18-04-2008, ora 00:00
irene-jose
Nu este medic/terapeut
irene-jose
Multumesc de raspuns. Probabil ca o sa incerc si tratamente naturiste. Cu toate ca, pentru rana pe col, am facut si tratamente naturiste cu Carpicon si inca ceva timp de 2 luni acum 1 an si tot degeaba.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: