se poate sa fiu insarcinata?

13-12-2008
kariza
Nu este medic/terapeut
kariza
Am avut acum 2 saptamani un contact sexul neprotejat. am luat Postinor asa cum scrie in prospect. Prima pastiluta la cateva ore de la contactul sexual, a doua la 12 ore dupa prima pastila. Dupa cateva zile mi-a venit ciclul asa cum trebuia, nu mi-a intarziat. acum o saptaman am avut un alt contact sexual neprotejat si am luat din nou postinor conform prospectului. Intre timp nu am mai avut niciun contact sexual. Nu mi-a venit ciclul (ar fi prea devreme, ar trebui sa imi vina la inceputul lunii ianiarie, pe 3 sau 4), nu am avut sangerari, nu m-a durut capul, nu am avut niciun fel de reactie adversa. In aceste conditii, care sunt sansele sa fiu insarcinata?
1 comentarii
0
14-12-2008, ora 02:09
detheo
Nu este medic/terapeut
detheo
Postinor, la interval de o saptamana? Nu ar fi trebuit sa faci asa ceva ! In primul rand este toxic hepatic si iti da ficatul peste cap si in al doilea rand contine o cantitate foarte mare de hormoni; daca in mod normal un contraceptiv contine o cantitate f mica de progesteron( indiferent sub ce forma), acest postinor poate contine o cantitate de 5 ori sau poate chiar de 10 ori mai mare; acest lucru poate determina aparitia unei menstruatii la cateva zile de la administrare, la fel de bine cum iti poate da o dereglare hormonala si sa nu mai ai menstruatie o perioada mult mai mare.Decat sa iei atata paostinor mai bine ai lua un contraceptiv oral sau ai putea folosi un prezervativ !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul