menstruatie neregulata - se poate gasi o soultie?

17-07-2014
Miha12
Nu este medic/terapeut
Miha12
Domnule doctor,
Am si eu cateva intrebari. Urmeaza curand sa implinesc 20 de ani. eu nu am avut mestruatia reglata nicioadata (tin sa mentionez ca au fost perioade la care imi venea o data la 5/6 luni si chiar doar o singura data pe an, care dura aprox 10-11 zile)de cele mai multe ori o 'provocam ' la sfatul medicului CU DUPASTHONE. Nu am avut nici un act sexual deci idea de a fi insarcinata este TOTAL exclusa. Am facut teste si nu sa gasit nimic ( tin sa mentionez ca tot la sfatul medicului +prescriptie medicala am luat pastile contraceptive( Yasmin si Diane) din cauza chisturilor de pe ovare- care oarecum au fost tratate pentru o perioada insa am renutat decoarece nu sa obtinut nici un rezultat timp de aprox 4 luni ) de vreo cateva saptamani am dureri de spate si in partea rinichiului stang de scurte durate. Nu am avut/ nu am pe nimeni in familie caruia sa i sa fi intamplat la fel. Nu am dureri la urinare sau altceva. Nu locuiesc in romania insa sunt pentru cateva zile (in iasi) si as fi dispusa sa fac/refac analize si ce este necesar. Numai sa aflu si sa fiu in regula.
Va rog sa ma ajutati. Ce mi-ati putea recomanda?. ce este de facut?. Am tot fost la medic insa am repetat analize si nu a iesit nimic anormal. Va multumesc foarte mult.
1 comentarii
0
23-07-2014, ora 07:52
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

Este recomandat sa va adresati medicului ginecolog impreuna cu istoricul dumneavoastra medical si la recomandarea sa sa efectuati un set de analize de specialitate si eventual o vizita la medicul endocrinolog daca este cazul.

O zi placuta!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ciclul de două ori pe lună
  •