se poate ca fatul sa fi fost malformat din cauza ureaplasmei

15-05-2008
claudiaelite
Nu este medic/terapeut
claudiaelite
am ramas insarcinata si dupa acea am facut analizele si era ureaplasma prezenta, am facut tratament cu sumamed si eu si sotul, in saptamana 8 de sarcina, iar in saptamana 23 s-au descoperit la bebe malformatii si a trebuit sa m-i se provoace nasterea pentru ca nu era compatibil cu viata. as vrea sa stiu daca ureaplasma ar putea fi cauza acestor malformatii: staza si edem meningo-cerebral, marcata staza si hemoragii pulmonare, staza hepatica, splinica si renala, facies mongoloid, imaturitate. fatul avea la 24-25 saptamani 350g, lg = 20 cm. as mai vrea sa stiu ce inseamna staza si facies mongoloid. va rog frumos astept un raspuns, pentru ca este a 3 sarcina pe care o pierd.
5 comentarii
0
15-05-2008, ora 00:00
MACKANZIE
Nu este medic/terapeut
MACKANZIE
cauta sa intri de pe google la consultatii on line si vezi ce iti spune de acolo eu am fost multumita de rasp. chiar daca astepti 1-2zile.
0
16-05-2008, ora 00:00
Dr. Stela Tirneci
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti, sector 1
Dr. Stela Tirneci
Nu, cauza nu a fost Ureaplasma.Staza inseamna oprirea sau incetinirea sangelui ori a secretiilor interne in unele parti ale organismului.Facies mongoloid reprezinta acel aspect de mongolez(ochi mici, urechi jos implantate).Aceastea sunt specifice malformatiilor cromozomiale gen Trisomia 21"Sindrom Down".
Daca aceasta sarcina a fost cu probleme, nu inseamna ca si urmatoarele vor fi.
Este interesant de stiut ce ce ati pierdut primele 2 sarcini.Ati facut investigatii?Care a fost raspunsul medicilor?
0
16-05-2008, ora 00:00
claudiaelite
Nu este medic/terapeut
claudiaelite
Prima sarcina sa oprit in evolutie la 8 saptamani, iar a doua la 7-8 saptamani un avort spontan, raspunsul medicilor nu a fost unul cert dar a treia oara cand am ramas insarcinata am facut analizele si a iesit ureaplasma prezenta si cred ca a fost prezenta si la celelalte 2 sarcini. As vrea sa stiu ce e de facut acum, mi-au fost recomandate teste genetice dar daca e o problema genetica, nu mai pot avea copii sanatosi niciodata?
0
11-09-2009, ora 21:52
DrAgu
Nu este medic/terapeut
DrAgu
ureaplasma este responsabila de avorturi repetate... are renumele de a rupe membranele...
0
26-09-2009, ora 21:26
DrAgu
Nu este medic/terapeut
DrAgu
Ideea nu este de a avea Ureaplasma, care este normala in flora vaginala ci de a avea o INFECTIE cu Ureaplasma, adica trebuie sa vezi in ce titru este prezenta in analiza. Cate colonii sunt decelate...

daca este = sau 10*4 atunci poate fi patogena...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Analize și investigații în timpul sarcinii
  •