se poate?!!

09-06-2009
marcelinho21
Nu este medic/terapeut
marcelinho21
am si eu o nedumerire, dak puteti sa ma lamuriti. azi am dezvirginat-o p prietena mea.
1. am dezvirginat-o fara prezervativ...nu m-am terminat dar scurgerile alea incolore pe care le ai cand esti in erectie pot fi o problema ???adica poate sa ramana gravida????
2.dupa act, am bagat degetul in vaginul ei si am observat k e la fel de stramt, dar sange era...destul de mult zic eu. se poate sa nu o fi dezvirginat, se poate doar sa i se fi fisurat nimai oleak himenul????
ajtept lamuriri. Multumesc
1 comentarii
0
15-06-2009, ora 00:20
natalia91
Nu este medic/terapeut
natalia91
1.Nu-s mare experta, dar din cite am citit eu despre toate chestiile astea stiu ca si lichidul acela alb incolor contine spermatozoizi numai ca mai putini si mai slabi..sa ramina gravida nu cred, e foarte putin probabil..
2.faptul ca ai dezvirginat-o nu inseamna ca trebuie sa aiba vaginul deja larg deodata dupa primul contact, acesta e elastic si se modifica dupa cum este penisul partenerului..insasi dezvirginarea cuprinde in sine ruperea himenului..si daca a fost singe deja inseamna ca ai dezvirginat-o, rar se intimpla ca fata sa singere si sa mai fie dupa asta virgina..asa ca cred ca ai dezvirginat-o, dar daca stai cu grija poti sa-i propui sa mergeti la un ginecolog, care nu numai va va raspunde la intrebari ci si va va ajuta, ca sa puteti avea o viata sexuala fara griji.Si pe viitor sa folositi prezervativ;)
asta e tot cu ce am putut sa te ajut eu..numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici