scurgeri maronii urat mirositoare

28-12-2011
bruneta1986
Nu este medic/terapeut
bruneta1986
salut acum 3 ani in urma am facut o intrerupere de sarcina eram la facultate si avem multe probleme pe cap, in fine fara prea multe detalii. la nu foarte mult timp am avut scurgeri maronii dupa menstruatie 2-3 zile. insa de la o vreme am inaintea menstruatiei scurgerile si sunt urat mirositoare, care ma tin cam o saptamana inaintea de menstruatie. si cand imi vine menstruatia nu am scurgeri mari am dureri, va multumesc sper ca ati inteles ce am vrut sa zik si astept poate imi va raspunde si mie cineva stiu ca tre sa merg la medic insa mie frica
1 comentarii
0
29-12-2011, ora 15:23
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Buna,
Nu este ceva anormal sa ai niste scurgeri inainte de menstruatie cu cateva zile, insa nu este normal sa miroasa urat, plus ca tu le asociezi cu acel avort, intrucat au aparut imediat dupa.
Si eu am scurgeri cu cateva zile inainte de menstruatie ( iar eu nu am facut nici un avort), cate putin in fiecare zi, maronii, insa nu miros, iar menstruatia vine normal cantitativ- din cate am inteles la tine nici menstruatia nu este OK dpdv cantitativ.
Din pacate nu te pot ajuta decat spunandu-ti ce mi-a spus mie medicul meu in privinta acestor scurgeri dinaintea menstruatiei, si anume ca sunt normale, si le-a denumit un preludiu al menstrei care apare la unele femei fara a fi ceva in neregula. Nu stiu daca aceasta regula ti se poate aplica tie insa datorita mirosului neplacut pe care il mentionezi si totodata a menstrei reduse cantitativ, totul asociat cu avortul.
Mergi la medic, acolo poti avea un raspuns in urma consultatiei.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: