scurgeri maronii inainte de menstruatie

29-08-2013
patry999
Nu este medic/terapeut
patry999
Hello, am scurgeri maronii-sangeroase cu cateva zile inainte de menstruatie. ma doare spatele si muschii fesieri fara sa fi facut anterior vreun efort. mentionez ca ultima perioada am fost cam balonata. ce poate fi? multumesc
3 comentarii
0
30-08-2013, ora 10:17
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Poate fi anexita si trebuie sa mergi la medic pentru tratament ca singura nu o sa treaca, poate fi o dereglare hormonala ori poate fi nimic ( insa slabe sanse).
0
30-08-2013, ora 10:39
Andra Constantin
Nu este medic/terapeut
Andra Constantin
buna :). nu vreau sa te speri. eu am avut cam aceleasi simptome. aceleasi scurgeri dar nu inainte de menstruatie, ci in fiecare zi. eram balonata excesiv si aveam dureri. mi s-a pus diagnosticul de anexita de catre medicul de familie. nu fusesem niciodata la ginecolog si imi era rusine dar am ajuns acolo chiar daca nu vroiam din acuza durerilor care persistau. si ce crezi? aveam niste chisturi de cea mai mare frumusete. am zis ca nu vreau sa te speri fiindca nu inseamna ca ai asta. fiecare organism reactioneaza diferit. poate intr-adevar ai o anexita. cel mai bine e sa mergi la ginecologie ptr o ecografie. oricum asta trebuie s-o facem cel putin o data pe an. ne auzim:)
0
02-09-2013, ora 13:30
denysa ioana
Nu este medic/terapeut
denysa ioana
si ce ai rezolvat cu chisturile? ai fost operata?...:D
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: