scurgeri maronii dupa un contact...

08-11-2012
nicc919
Nu este medic/terapeut
nicc919
buna. am o mica problema ce ma baga in sperieti..ieri am avt un contact..putin cam dureros..dupa o saptamana de la ultimul...] acesta a fost protejat.. prezervativul nu sa rupt!!! :d. dupa.. am avut o scurgere..maronie.. iar azi am avt..tot o sccurgere maronie mai pe seara..iar acum nu o mai am... sunt speriata..am citit pe net tot felul..de boli si etc,.,. despre ce sa fie vorba?.. [mentionez..ca aproape toate contactele..au fst durerose//probabil..sunt'strimta acolo jos'?:-s Va multumesc.:*
5 comentarii
0
08-11-2012, ora 00:41
maria52
Nu este medic/terapeut
maria52
Daca contactele au fost dureroase, inseamna ca nu le-ai facut din dragoste. Poate ca ai face bine sa faci "contacte" doar atunci cand simti nevoia, nu doar de dragul carlanului (carlanilor) tanar(i) care vrea (vor) sa-si faca norma de frecus in tine. mai mult, daca acest act nu-ti aduce placere, poate ca ar trebui sa te lasi de acest sport.
In ceea ce priveste scurgerea maronie, poate fi ceva similar cu voma dupa ce mananci ceva stricat. Dac tu te-ai lasat pangarita, corpul tau a reactionat.
0
08-11-2012, ora 13:34
nicc919
Nu este medic/terapeut
nicc919
este primul baiat cu care am facut.o.. si singutrul...sunt si putin mai mult incordata cand o facem.. si mereu am o teama... :( si azi a mai curs putin... snt si putin racita...si..am avt chisturi,...acum vro 2 ani..si viata sexuala miam inceputo d curand[5 luni...].. sa fie d el chisturi...? am cittitt p net ogramada despre..: sarcini.. infectii.. sau rani p col.. s fie vruna din astea..?:|.. sau doar dion cauza contactului"putin mai tare"..si raceala..?:| multumesc :*!
0
09-11-2012, ora 12:28
lyannaxyz
Nu este medic/terapeut
lyannaxyz
Raceala nu are nimic de a face cu ce spui tu.D-na Maria52 ti-a vorbit direct si bine a facut...oare ai sa asculti sa mergi urgent la medicul ginecolog?Dupa vindecare...o pauza e binevenita.Succes.
0
09-11-2012, ora 14:26
nicc919
Nu este medic/terapeut
nicc919
nu prea as putea sa ma duc,..fiindk parinti nu stiu de asta.. !!... o sa iau o pauza. si pana l urma dc am avt secretia aia..?:| nu am mentionat ca nu iau anticonceptionale..!!!
0
10-11-2012, ora 09:23
lyannaxyz
Nu este medic/terapeut
lyannaxyz
OK.Nu vrei sa stie mama?...La ginecolog poti merge fara stirea ei daca asta vrei..problema ta nu se rezolva decit cu tratament, in caz contrar lucrurile se agraveaza, durerea in timpul actului din cauza ranilor(leziunilor ).tu ai auzit de SIDA?
.Sper sa mai auzim de tine daca nu e prea tirziu:(
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: