scurgeri maronii...7 saptamani de sarcina...E problema???

03-07-2010
hoanna
Nu este medic/terapeut
hoanna
buna, am si eu o problema care ma macina: sunt in sapt a saptea de sarcina si de 3zile am scurgeri de un maro deschis, in ziua in care au inceput aceste scurgeri am fost la medicul de familie, iar acesta m-a trimis la urgenta imediat...am mers acolo mi-au facut control amanuntit (ecovaginal+eco abdominal +control normal ginecologic) si au descoperit ca unul din rinichii mei este ectopic, este localizat in partea stanga deasupra ovarului...dar de acea scurgere nu mi-au mai spus nimic, au zis ca sarcina e in evolutie, i-am vazut si eu inimioara cum pulsa...si am plecat acasa.pe mine insa ma sperie acele scurgeri, am contactat telefonic un alt medic ginecolog, iar acesta mi-a zis sa iau duphaston de 2 ori pe zi timp de 3 saptamani, acum sunt in dilema, nu stiu ce sa fac, imi doresc bebe mult si nu vreau sa se intample ceva, luni ma voi duce la medicul meu ginecolog sa vad ce zice, dar mai sunt 2 zile si nu vreau sa se intample ceva neplacut.va rog ajutati-ma cu un raspuns, ca nu pot dormi aproape deloc si sunt foarte stresata de acest gand. Va multumesc.
2 comentarii
0
03-07-2010, ora 19:13
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Daca la control totul a fost bine si nu s-a ajuns la concluzia ca este o iminenta de avort, nu-ti fa griji. Acea scurgere poate fi si ca urmare a unei infectii genitale. Parerea mea este sa nu te mai stresezi caci iti vei face rau tie si bebelusului.si sa nu iei deocamdata nimic, caci nu mai este mult pana luni, cand te va vedea medicul tau.daca nu e pusa in pericol sarcina nu are rost sa iei Duphaston.
0
13-01-2011, ora 17:22
hoanna
Nu este medic/terapeut
hoanna
buna, revin cu o intrebare...sunt in sapt 35 de sarcina, se apropie momentul mult asteptat insa am o nedumerire:doctorul ginecolog care mi-a urmarit sarcina nu asista la nasteri si nu profeseaza la nici o maternitate...ce ar trebui sa fac in momentul cand se apropie nasterea? Merg la maternitate si spun ca nasc sau ar trebui sa merg de pe acum sa ma vada eventual un medic de la spitalul unde aleg sa nasc?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul