scurgeri de sani, lichid incolor fara a fi insarcinata ce inseamna?

14-07-2011
va rog ast raspuns
Nu este medic/terapeut
va rog ast raspuns
luna aceata mi-a venit menstruatia si am facut si un test de sarcina..insa am scurgeri de un lichid incolor..sunt bolnava ?sau ce inseamna?va rog sa-mi raspundeti ca nu am pe cine sa intreb(am uitat sa mentionez ca am avt un avort anul trecut)
3 comentarii
0
14-07-2011, ora 15:52
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Poti merge la endocrinolog, sa faci o ecografie mamara bilaterala (nu mamografie!) si daca iti recomanda medicul, sa faci, din sange, analiza numita prolactina.
Sanatate!
0
21-07-2011, ora 15:37
va rog ast raspuns
Nu este medic/terapeut
va rog ast raspuns
mc pt sfat..dar nici acum nu am mei mers la medic..si totusi imi curge in continuare lichidul acesta numai cand strang de sani..oare sau fiu insarcinata?dar totusi menstruatia mia venit luna aceasta..si inainte de a-mi veni menstruatia am fcut si un test de sarcina si mi-a iesit negativ..si anul trecut am avut un avort spontan.si ma gandesc sa nu am o sarcina extrauterina.(sa fi ramas cu vreo infectie).imi e frica sa nu fiu iara insarcinata..sincer nu am fost la un medic pentru ca imi este frica sa le spun parintilor..si sunt si desprtita de pritenul meu..si nici nu dispun de bani ca sa o pot face singura..daca ma putei dumneavoastra ajuta cu inca un sfat..va multumesc!
0
21-07-2011, ora 16:26
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Din pacate nu prea sunt alternative, decat mersul la control. Daca ai cumva sarcina extrauterina se vede la ecografie si sigur trebuie sa ajungi la medic, asta nu se rezolva decat chirurgical! Deci fa cumva sa ajungi macar la ginecolog daca nu la endocrinolog. Daca esti asigurata mergi la medicul de familie sa-ti dea trimitere, asa nu trebuie sa afle nimeni.
Te-as ajuta cu tot dragul, dar alta alternativa nu e.
Da de veste ce ai mai aflat.
Tin pumnii si sa fie bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Scurgerile mamelonare
  •