scurgere vaginala cam de 2 ani

09-12-2008
marra_ser
Nu este medic/terapeut
marra_ser
am o scurgere vagina de ceva timp adica 2 ani aproximativ am facut si analize si mi-a iesit ca am candidoza am tinut tot felul de tratamente cu ovule clotrimazol dar nici un rezultat de citeva luni scurgerea e albicioasa- galbuie dar e ca laptele nu e branzoasa si miroase citeodata urit.in timpul actului sexual aveam dureri probabil din cauza ca flora vagina la este praf asa mi-a spus un doctor am tinut tratament ptr refacerea florei vaginale dar eu cred ca nu sa schimbat nimic.am uita sa spun ca nu am nici un simtom nu am mancarimi deloc ce ma deranjeaza e ca am scurgerea zilnica si citeodata miroase urit dar in rest nu am nici o mancarime ce pote fii asta va rog daca se poate sa-mi dati un sfat va multumesc
5 comentarii
0
09-12-2008, ora 15:36
talida89
Nu este medic/terapeut
talida89
trebuie sa mergi iar la medic si sa ceri sa-ti faca o antibiograma. asta e pentru a stabili la ce medicamente antibiotice poate sa dispara candidoza. o prietena de-a mea tot asa a avut si a luat metronidazol 1, 5 g/zi si un ovul flagyl seara. i-a trecut cu tratamentul asta.ai putea sa incerci si tu, nu are ce rau sa-ti faca. sau daca ai incercat flagyl, poti sa folosesti cervugid ovule.
0
09-12-2008, ora 15:37
talida89
Nu este medic/terapeut
talida89
si e foarte important sa faci spalaturi o data la 5 zile cu tantum rosa ( e foarte bun- si eu folosesc)...
0
09-12-2008, ora 16:43
Andra.m
Nu este medic/terapeut
Andra.m
am avut si eu acum cateva luni candidoza si am luat 3 tablete Diflazon, una la 3 zile. Dupa prima zi m-am simtit mult mai bine, scurgerea s-a oprit. Poti sa te speli cu ceai de musetel, in care pui o lingurita de bicarbonat. Multa sanatate.
0
20-01-2009, ora 13:50
Dana76
Nu este medic/terapeut
Dana76
De cativa ani am o scurgere vaginala alba, laptoasa care nu e insotita de mancarimi si care nu miroase urat. Acum cateva luni, dupa un contact neprotejat, scurgerea nu s-a modificat( nici ca aspect, nici ca miros ), insa au aparut din cand in cand mici taieturi ( care usturau ) situate in afara vaginului, pe langa labii.Acestea teceau repede, dar reapareau destul de des. De vreo 2 luni, aceste mici taieturi nu au mai aparut, dar partenerului meu, dupa fiecare contact neprotejat, ii apar mici bubite rosii pe penis, care insa trec de la sine, fara vreun tratament. Despre ce credeti ca este vorba?
0
17-06-2009, ora 08:41
am3liaa
Nu este medic/terapeut
am3liaa
Ptr Dana 76
cam tarziu comentariul meu, dar cred ca este vorba de infectie cu Tricomonas, in acest caz trebuie sa faceti amandoi tratament
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Candidoza vaginală recurentă - opțiuni de tratament și sfaturi utile
  • Scurgere vaginală - ce e normal și ce nu
  • Secreție vaginală infectată - gravitate în funcție de agentul patogen
  • Secreții / scurgeri genitale la femei - cauze, diagnostic, tratament
  •