scurgere la nesfarsit

16-10-2012
diana0222
Nu este medic/terapeut
diana0222
Buna..am si eu o problema care vad ca pt mine nu se mai termina...acum cativa ani 3-4 ani am avut niste probleme cu rinichii mai pe scurt o infectie care in urma unui tratament a fost ameliorata dar treb sa am grija mereu...dar problema mea este alta...cam de 3-4 luni de zile am o scurgere permanenta doar in perioada mentruatiei nu o vad..prima data era alb galbuie..acum este galbuie spre maro...mentionez ca nu miroase niciodata...eu in acest moment nu aunt in tara dar de cate ori am fost la ginecolog mi s'a zis ca este normal ca este o scurgere care vine din cauza infectiei la rinichi dar sistemul genital este in regula..un tratament cu niste ovule si 2pastile 5 zile asta imi zicea mereu doctorul meu...da deja nu mai suport...mentionez ca iau anticonceptionale yaz de 3 ani dar fac o pauza la cateva luni..daca a'ti putea sa ma ajutati cu un sfat sau cu ceva naturist pt ca este deja ceva incomod daca o scurgere de cateva zile e incomoda imaginati'va una de atata timp...va multumesc mult !!!
3 comentarii
0
19-10-2012, ora 02:41
diana0222
Nu este medic/terapeut
diana0222
Imi raspunde si mie cineva va rog frumos?
0
19-10-2012, ora 14:26
teoim
Nu este medic/terapeut
teoim
Buna ! Nu stiu ce solutii sa-ti dau pt. problema ta. Eu nu stiu ce sa fac cu a mea, pe care am postat-o şi eu pe acest forum pe 17.10 si până acum niciun raspuns.
Se pare că nu se mai înduioşează niciun medic de suferinţele noastre.

De fapt să-ţi spun ce ştiu eu că face bine şi am mai încercat eu pt. scurgeri:
* ceai de salvie şi de codiţa şoricelului - băut + băi de şezut
* bicarbonat - pus în apă fiartă şi spălat în permanenţă, adică renunţat la alte produse de igienă intimă, care numai rău fac
* vitamina E - care nu e neapărat pt scurgeri, dar e bună pt proprietăţile ei.

Până vei avea un răspuns de la cineva competent, sper să-ţi fie de folos ce ti-am spus eu.

Sănătate şi Doamne ajută!
0
17-01-2013, ora 17:30
anrox
Nu este medic/terapeut
anrox
Sincer imi este mila de voi pt ca si eu sunt in aceeasi situatie.am o scurgere ceva mirositoare, am facut destule recoltari de secretie si toate au iesit bune;si eu sunt plecata din tara de ceva timp, am crezut ca aici dr sunt mai isteti dar constat ca nu.poate imi spuneti si mie va rog ff cum v-ati rezolvat voi problema.va multumesc si succes.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Secreții / scurgeri genitale la femei - cauze, diagnostic, tratament
  •