schimbat contraceptivul

04-11-2013
irimia alexandra
Nu este medic/terapeut
irimia alexandra
Buna ziua,
Am 42 de ani. Sunt sanatoasa, nu fumez nu am antecedente in familie de boala venoasa. De 5 ani, la indicatia medicului specialist am luat Laurina( nu ca si contraceptiv, m-am dus la un control la sani, in contextul asta mi le-a recomandat si dr. mi-a spus ca sunt si, , pastile de frumusete'- intotdeauna am avut pb cu tenul si o pilozitate mai mare- am hormoni masculini mai puternici( !!)). Cand am implinit 40 de ani m-am dus la un consult ginecologic, medicul a zis ca-i OK si ca pot continua cu Laurina. Ma simt bine dar mi-a scazut mult cantitatea de ciclu menstrual.Banuiesc ca ar trebui sa schimb anticonceptionalele. M-am obisnuit cu ele si am inteles ca este si o cale buna de a pregati corpul pentru a trece peste premenopauza, menopauza ca sunt si cu suplimente pt zilele fara hormoni. Am auzit de LOFEMENAL, MARVELON si ALIX... care ar putea fi continuatorul LAURINEI?
1 comentarii
0
14-11-2013, ora 08:54
irimia alexandra
Nu este medic/terapeut
irimia alexandra
Revin cu o intrebare, la problema mea: schimbat anticonceptionalele. Nu-i nimeni pe Forum, ce are peste 40 de ani si foloseste anticonceptionale?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Schimbarea metodei contraceptive
  •