schimbarile sanilor, semn de sarcina?

16-04-2012
alexandra133
Nu este medic/terapeut
alexandra133
Buna ziua. Am avut un contact sexual neprotejat acum 3 sapt. Tind sa cred ca a fost in perioada ovulatiei, desi am un ciclu neregulat si nu pot fi sigura.Mi-am facut un test la 14 zile si a iesit negativ. Totusi pe la 17 zile am inceput sa observ o marire a sanilor, nedurerosi, cu cresterea mameloanelor si inegrirea usoara centrala pogresiva a lor de atunci.( modificari pe care nu le-am prezentat niciodata in trecut.mai observ o proeminenta a venelor. Nu stiu ce sa cred, Ar putea fi alta cauza in afara de o sarcina? Mentionez ca am 22 de ani si nu urmezi un tratament hormonal si nici nu am urmat recent. si nici nu am alte probleme ovariene( eco recent)
1 comentarii
0
18-04-2012, ora 11:07
smashthemup
Nu este medic/terapeut
smashthemup
Cred ca ar trebui sa mai faci inca un test de sarcina zilele astea, si pentru siguranta ta sa-l repeti dupa 2 zile. E posibil ca organismul tau sa sufere schimbari hormonale perioada asta si din cauza asta sa observi schimbari la corpul tau. In orice caz, repeta testul de sarcina pentru ca nimic nu este exclus, mai ales daca ai avut un contact sexual neprotejat in perioada ta fertila. Multa sanatate si numai bine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul