schimbare sterilet

13-06-2009
stelutademare
Nu este medic/terapeut
stelutademare
Buna
Am pus sterilet anul trecut dar as dori sa renunt la el pentru ca inainte de venirea menstruatiei am niste dureri de burta ingrozitoare.Precizez ca inainte de montarea lui nu aveam astfel de probleme.
Am 37 de ani si 2 copii si as dori sa imi spuneti o metoda mai noua si sigura de contraceptie.
Am si o problema secundara.Am boala celiaca si nu pot lua orice anticonceptional.(trebuie sa am grija sa nu contina la excipienti amidonul de grau).
Multumesc
1 comentarii
0
15-06-2009, ora 19:05
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu poti lua Marvelon, Mercilon, TriQuilar, Minulet.Dar de exemplu TriRegol nu are printre excipienti amidonul de grau [ lactoza, , zaharoza, dioxid de titanium, agent colorant E 172] ; Cilest contine lactoza, magnezium stearat. Contraceptivul injectabil Depo- Provera contine metilparaben, macrogol 3350, polisorbat 80, propilparaben, clorura de sodiu, acid hidrocloric, NaOH si apa.Deci iar fara amidon.Mergi la un cabinet de ginecologie sau de planificare familiala si te vor mai consilia si cei de acolo.Inainte de venirea ciclului poti folosi antispastice gen No-spa si antalgice pentru calmarea durerii; eu zic sa nu scoti steriletul, caci cu timpul se va obisnui organismul cu el.Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul