scaune cu sange

23-06-2010
floringeo76
Nu este medic/terapeut
floringeo76
Buna ziua !
Am o fetita de 1 an si aproape 1 luna!Si avem scaune cu sange de luni seara!Marti adica ieri am fost la pediatru si mi-a dat pana iese coprocultura sumetrolim la 12 ore 8 ml!Mi-a mai dat enterolactis si smecta!Acum nu am decat sa astept coprocultura sa vedem ce determina problema ei!Dar daca nu iese nimic ce mai trebuie facut?Ce analize?Am uitat sa precizez ca acumo saptamana a terminat tratamentul cu cedax care mi-l daduse doctora tot pt o enterocilita!Dar cedax-ul nu a facut decat sa amelioreze pe moment sau sa irite si mai rau!Scaunele au disparut pe moment dupa care la fix o saptamana au reaparut!
Ajutati o mamica disperata!
1 comentarii
0
23-06-2010, ora 21:30
tudoranmary
Nu este medic/terapeut
tudoranmary
Cel mai bine mergi cu ea la spital. Ii vor face mai multe analize si oricum prezenta sangelui in scaun nu este bine. asa va linistiti si dumneavoastra. multa sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul