scaun decolorat de doua zile

08-11-2008
unom
Nu este medic/terapeut
unom
buna seara

prin mai am fost sa donez sange, si daca tot mi-au iesit analizele bune (nu ca ar fi fost ceva de neasteptat) m-am gandit ca-i bine sa ma vaccinez impotriva hepatitei b, ceea ce am si facut, prima doza facand-o la sf lunii iunie, a doua la sf lunii iulie, iar a 3-a urmeaza luna asta. problema e ca de ceva zile m-a cam luat o raceala (am mers cu aerul conditionat pornit) localizata mai mult in zona gatului, cu o usoara temperatura (~37) iar de vreo 2 zile scaunu e decolorat, la inceput de consistenta cvasimoale, acum relativ normal (dupa putin regim). mentionez ca in toate contactele sexuale pe care le-am avut am folosit prezervativul. prin luna iunie am fost la dentist si mi-am scos un nerv, nu tin minte data, totusi.
intrebarea pe care o pun, care sa fie, totusi, cauzele scaunului decolorat?

multumesc
3 comentarii
0
09-11-2008, ora 13:39
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Scaunul decolorat, albicios si urina inchisa la culoare ca berea, impreuna cu durerile musculare, starea de somnolenta, ca o falsa stare gripala sunt semnele infectiei in hepatita tip A.Uita-te in oglinda la ochi.S-au ingalbenit putin sau nu? Daca ai cate ceva din toate astea du-te neaparat maine dimineata la medicul de familie, caci esti in perioada cand esti contagios si trebuie sa te internezi.Daca nu ai decat scaun decolorat, mergi oricum la medic si fa-ti o serie de analize, inclusiv un examen parazitologic al scaunului.Numai bine!
0
09-11-2008, ora 16:03
unom
Nu este medic/terapeut
unom
am fost la spital si mi-am facut analizele, mi-a iesit tgp 12 si tgo putin mare (30) da in valorile normale (maxima fiind 35) numai scaunul e decolorat, urina e deschisa la culoare - cam ca sprite-ul cu putina lamaie in el. la examenul de urina iesise ceva marit, nu am inteles ce - nici scrisul nu-l pot descifra.
am mancat un sos chinezesc inaintea aparitiei acestui scaun decolorat(acum mi-am adus aminte), extrem, da extrem de iute. si cica am facut un soi de pancreatita, asta din cate am inteles eu.
scuze pentru nestiinta mea, nu sunt medic, dar din cate am inteles, vaccinul anti b contine si vaccin anti a.

multumesc
0
09-11-2008, ora 21:06
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu, vaccinul contra hepatitei de tip B este indicat numai pentru imunizarea fata de infectia cu virusul hepatitei B.Vaccinul nu previne aparitia hepatitei A, C sau E.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: