scaun cu sange

08-08-2010
kl3o4
Nu este medic/terapeut
kl3o4
Buna ziua,

Astazi dupa ce m-am trezit am mers la baie si am avut un scaun normal, dupa parerea mea. Nu am fost constipata si nici nu m-am fortat in vreun fel. Problema este ca am observat o culoare rosiatica in scaun, si nu stiu ce sa cred. Nu stiu daca este vorba despre sange sau altceva. Am citit pe internet despre hemoroizi si alte posibile boli care ar putea cauza asa ceva. Mentionez ca nu am avut niciun alt fel de simptom, nu am avut dureri sau mancarimi, si nici nu mi-a ramas sange pe hartia igienica.

Am mai citit un articol unde scria ca Fierul si unele alimente, cum ar fi sfecla, pot da scaunului un aspect rosu sau negru, indicand gresit sange in scaun. Exista cumva posibilitatea sa fie din cauza faptului ca in ultima saptamana am mancat foarte mult pepene, mai ales inainte de culcare, pepene care contine fier si care ar putea produce eroarea de mai sus?

Va rog sa ma ajutati cu un mic sfat in aceasta privinta. Are rost sa ma ingrijorez foarte mult sau e posibil sa nu fie nimic important?

Va multumesc anticipat pentru ajutor si raspunsuri!
1 comentarii
0
09-08-2010, ora 14:44
roxana_corina1974
Nu este medic/terapeut
roxana_corina1974
Nu cred ca este vorba de sange in scaun, probabil este de la pepene.poti face analize acest lucru se vede daca ai anemie
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânge în scaun
  •