scandaluri si batai dese

26-12-2008
piropopilcanita
Nu este medic/terapeut
piropopilcanita
tatal meu a fost operat acum 4 ani la laringe. I-au fost taiate corzile vocale si dupa operatie a devenit foarte nervos, se enerveaza din orice, o bate pe mama aproape zilnic si mai nou s-a apucat de baut. Ce putem sa facem ? Va rog dati-mi un tratament natural sa nu-i faca rau. Va rog mult ajutati-ne, altfel s-ar putea ca intr-o zi sa o loveasca mortal pe mama. O bate cu orice gaseste la indemana. Multumesc!!!!!!!!!!
3 comentarii
0
27-12-2008, ora 08:46
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Fara reteta de la farmacie nu poti lua decat Calmogen cred. Iti trebuie de la medicul de familie reteta cu regim special, cu Xanax.Pana ajungi la medic mergi la o farmacie si intreaba ce-ti pot da de liniste fara reteta, ca sa-i tihneasca si mamei tale sarbatorile.Sarbatori fericite!
0
31-12-2008, ora 08:20
daniel24
Nu este medic/terapeut
daniel24
Este de admirat cum vrei sa rezolvi problema cu violenta tatalui tau. Cred ca nu operatia si problemele de sanatate il determina pe tatal tau sa aiba astfel de comportament. Ar putea fi foarte multe motive care sa il aduca la violenta, aceste motive sunt amplificate de alcool. Ai putea sa intrebi pe mama ta care ar purea fi cauza, ex: credinta in Dumnezeu, lipsa de dragoste dinre parinti, lipsa unei activitati constructive. Toate raspunsurile pentru problemele vietii se pot gasi in Biblie.
0
02-01-2009, ora 13:27
danpop
Nu este medic/terapeut
danpop
imi pare nespus de rau sa aud ca se intampla nenorociri dinastea in ziua de azi.dupa cum zice Daniel24 mai sus in Biblie se gasesc tot felul de raspunsuri.
se poate se fie o lipsa de comunicare sau o oarecare numultumire dar totodata daca nu-i din cauze medicale atunci sa incerci sa vb cu un preot.crede-ma poti ramane uimit ce tampenii se mai fac in ziua de azi.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Violența din partea partenerului intim crește riscul de atac de cord și accident vascular cerebral
  •