sarcina si tahicardia

26-09-2007
Larisa2007
Nu este medic/terapeut
Larisa2007
Am 28 de ani si un baietel de 5 ani. Am dori un al doilea copil dar mi-e teama pt ca am o tahicardie sinusala si extrasistole. Inima e ok conform doctorului cardiolog cu exceptia acestei tahicardii si a acestor extrasistole care nu se stie de unde provin. Poate de la firea mea emotiva si panicoasa. Mai iau uneori jumatate de pastila de METROPROLOL. In cazul unei sarcini e periculoasa aceasta tahicardie? SI metroprololul il pot lua in timpul sarcinii? Va rog frumos un raspuns pt ca tare mult as dori sa raman insarcinata si nu sunt nici in tara ca sa vad un medic asa usor. Va multumesc
3 comentarii
0
09-04-2008, ora 00:00
oel
Nu este medic/terapeut
oel
Eu am 33 de ani si un baietel de 7 ani, m-am hotarat sa mai am un copil dar imi era teama de aceleasi simptome ca si tine, eu sunt operata de tiroida si probabil de acolo sunt si aceste simptome. Acum sunt insarcinata in luna a 8 a si vreau sa-ti spun ca m-am simtit foarte bine pe parcursul sarcinii, am luat elevit pt. gravide si m-am simtit f. bine, chiar mi s-au reglat toate analizele iar in ceea ce priveste extrasistolele si tahicardia, am mai avut dar foarte rare, oricum pot sa-ti spun ca m-am simtit bine si nu au fost probleme.
0
14-04-2008, ora 00:00
Dr. Stela Tirneci
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti, sector 1
Dr. Stela Tirneci
Pentru Larisa2007 Indicatia mea este sa faceti si un consult endocrinologic, iar sarcina o puteti tine, dar sub supraveghere.
Multa sanatate.
0
10-10-2008, ora 00:00
Roxyca
Nu este medic/terapeut
Roxyca
Larisa si eu ma confrunt cu aceste extrasistole si tahicardie sinusala.Si la mine acestea au fost puse pe seama firii mele f emotive.Imi doresc mult un copil dar ma gandesc cu frica la asta din cauza acestor probleme.Tu ce ai mai facut?Ai mai ramas insarcinata si cum te simti?(a trecut ceva timp de cand ai postat aici pe forum).
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vaccinarea în timpul sarcinii
  • Sarcina după 35 de ani
  • Poziții de somn în sarcină
  • Sarcina și toxoplasmoza
  • Sarcina și răceala
  • Constipația în timpul sarcinii
  • Sarcina si fericirea
  • Cauzele tahicardiei (bătăilor rapide ale inimii și pulsului crescut)
  • Pacienții cu tahicardie ar putea avea un nou tratament, sub forma unui spray nazal
  •