sarcina sau nu?

28-04-2009
feminin21
Nu este medic/terapeut
feminin21
buna..am 21 de ani.am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu pe 7 martie, neprotejat dar nu a avut finalitate.Pe 24 martie mi-a venit ciclul normal.luna aceasta in mod normal trebuia sa-mi vina pe 22 dar nu s-a intamplat, mi-a intarziat 6 zile.Se poate sa fiu insarcinata chiar daca am avut cm luna trecuta?suntem f speriati.
7 comentarii
0
28-04-2009, ora 22:29
feminin21
Nu este medic/terapeut
feminin21
am uitat sa precizez ca eu timp de o luna nu am mai avut contact sexual...de pe 7 martie si pana acum.de aia sunt ingrijorata daca se poate sa raman insarcinata daca am avut ciclu luna trecuta.
0
29-04-2009, ora 02:17
Pussyca
Nu este medic/terapeut
Pussyca
Bine inteles ca nu!un spermatozoid rezista in corp maxim 5 zile, in nici un caz 30de zile, si plus de asta ai avut si menstruatie.Ma surprinde ca o fata la 21 de ani are atat de putine cunostinte in materie de reproducere.Probabil e o dereglare a corpului.Ca sa fi mai sigura poi face un test de sarcina, se gasesc la farmacie in jur de 10-15 lei si se face dimineata la prima urina.Poti sa ai o lipsa de calciu in corp.Din cate stiu eu de la Fecioara Maria pana in ziua de azi nu a mai ramas nici o fmeie, gravida doar prin sarut sau prin miracole.Asa ca detensioneaza-te ca esti tanara si faci riduri, pa-pa.
0
29-04-2009, ora 12:28
feminin21
Nu este medic/terapeut
feminin21
draga mea, sa stii ca am 21 de ani dar sunt la medicina...si sa stii ca desi am avut menstruatie se putea sa raman gravida...asta ca sa stii de la mine.se intampla rar dar se poate intampla.vroiam sa aflu raspunsul unui specialist...nu a unei fete care n-are ce face si isi da cu parerea pe site.
0
30-04-2009, ora 02:08
Pussyca
Nu este medic/terapeut
Pussyca
Nu sant o fata am 25 de ani si am si un copil, asa ca nu inseamna ca nu stiu ce am scris, iar daca esti la medicina cu atat mai grav, eu ti-am dat un sfat ca de la femeie la femeie.Cat despre faptul ca esti la facult.la medicina ar trebui sa iei o carte despre reproducere(presupun ca aveti o biblioteca in facultate)si vei gasi raspunsuri.Si eu am terminat o facultate si stiu cum se fac facultatile in ziua de azi!Cat despre ce am scris mai sus era din experienta proprie, eu am avut o astfel de dereglare in corp si m-am dus la urgenta unde mi-au facut calciu+vitamine.Si se mai intampla si de la raceli sa apara intarzieri, eu vroiam sa te linistesc, sper sa am dreptate.Cat despre specialisti, in acest domeniu nu am vazut pe acest site, imi pare rau daca te-am deranjat!
0
30-04-2009, ora 23:41
feminin21
Nu este medic/terapeut
feminin21
nu m-ai deranjat numai ca nu mi-a placut felul ironic in care ai vorbit cu mine.asa este as fi putut sa iau o carte sa citesc dar sunt numai in anul 3 si nici nu am timp de asa ceva.asa ca am preferat sa cer sfatul pe site unui specialist.si, da ai dreptate, stiu si eu cum se fac facultatile din ziua de azi insa nu ma numar printre acei care trec usor prin ele.imi cer si eu scuze pt felul cum m-am exprimat in msg-ul de mai de sus.acum insa stau linistita pt ca mi-a venit menstruatia si ai avut dreptate mi-a intarziat datorita unei raceli.
0
01-05-2009, ora 03:20
Pussyca
Nu este medic/terapeut
Pussyca
Ma bucur pentru tine si te inteleg, stiu ca nu e un moment prea placut si usor sa stai in tensiune, dar cred ca pe viitor cel mai simplu e tesul de sarcina, 90%sant sigure.Iti urez bafta la liceenta daca dai anul acesta!(depinde de facult.daca e de 3 sau de 4 ani)eu am terminat pedagogie muzicala anu trecut, si profesez ca educatoare din 2005, cu o pauza de 1, 6 luni cand am stat cu fata acasa, anul asta vreau sa imi dau titularizarea ca profesor.Dar in tara asta nu mai merge nimic, poate in domeniul vostru e mai bine, si cu siguranta va merge si in viitor pt ca ne imbolnavesc de stres guvernanti cu criza pana in 2015(asa se lauda)nici sa murim nu mai avem banii.
0
04-05-2009, ora 19:56
feminin21
Nu este medic/terapeut
feminin21
din pacate mai am inca 3 ani de facultate, pt ca la medicina se fac 6 ani.ms mult pt incurajari si sanatate multa
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce întârzie menstruația?
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •