sarcina sau chist ovarian???????

13-08-2008
o@na
Nu este medic/terapeut
o@na
buna am 18 ani si sunt intr-o mare dilema, va rog sa ma ajutati! ultimul contact sexual a fost luna trecuta, dupa perioada menstruatiei (am folosit prezervativul), insa luna aceasta menstruatia mi-a intarziat 5 zile si sincer mi-e frica sa ma gandesc la o posibila sarcina.am aceleasi simptome pe care le aveam inaintea fiecarei menstruatie:ma dor usor sanii, prtea de jos a abdomenuli si putin spatele.in urma cu cateva luni am avut 3 chisturi pe ovarul drept(unul fiind destul de mare)am facut tratament si am crezut ca am scapat.pot reapare?de aceea va intreb daca intarzierea menstruatiei ar putea avea legatura cu aceste chisturi sau e vorba de o sarcina?mentionez ca am folosit prezervativul !va rog mult sa ma ajutati!!!!!!!!
1 comentarii
0
14-08-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Trebuie sa aveti un pic de rabdare. O sarcina este extrem de improbabila, eficienta prezervativului este egala cu cea a anticonceptionalelor.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul