sarcina sau ce?

12-11-2007
csia5x
Nu este medic/terapeut
csia5x
Cam la mijlocul ciclului am sarit o pilula contraceptiva pentru ca uitasem sa o iau la timp si trecusera deja 24ore, insa pana sa iau urmatoarea pilula am avut contact sexual. Cand mai aveam 3 pilule de administrat (din totalul de 21) s-a intamplat din nou acelasi lucru (am "sarit" o pastila) insa de aceasta data am luat Postinor imediat. Este posibil ca in urma asocierii de Postinor cu anticonceptionale sa se deregleze ciclul atat de rau incat sa nu mai apara menstruatia 2 luni? De obicei la administrarea Postinorului (insa nu asociat cu anticonceptionale) menstruatia intarzia cam 2 saptamani dar acum intarzierea este deja de 1 luna. Stiu ca ar trebui sa fac un test sa vad dc sunt insarcinata insa nu am deloc acest curaj. Totusi, in cazul unei sarcini as avea deja mai mult de o luna si jumatate, insa nu exista chiar niciun simptom in acest sens; este posibil chiar si asa? Postinorul l-am luat cu 3 zile inainte sa termin blisterul cu anticonceptionale iar ulterior nu am mai inceput un alt blister, am asteptat sa apara menstruatia, iar contraceptivele le iau de 5 ani cu intrerupere de o luna in fiecare an. Va rog sa ma ajutati cu un sfat!
1 comentarii
0
12-11-2007, ora 00:00
eo
Nu este medic/terapeut
eo
acum am citit ca nu ati mai avut menstruatie de ceva timp.
o sarcina poate sa evolueze si fara simptome.
faceti un test!e cel mai bine...daca este vorba de o sarcina si nu vreti s-o pastrati, mai bine constati de acum care este situatia!
multa sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul