sarcina incipienta -ajutorr

13-05-2009
kriss_ntza
Nu este medic/terapeut
kriss_ntza
buna ziua, sunt Cristina din Buc 25 ani
spre marea mea bucurie, acum o saptamana..mi-au iesit testele de sarcina pozitive dupa 6 luni de incercari in care nu prea mi se dadea vreo sansa de a ramane insarcinata...nu aveam menstruatie, nu aveam ovulatie, ciclul menstrual imi venea si la 4-5 luni, am luat tratament cu progesteron.ultima data cand am avut ciclu menstrual a fost in data de 11 feb'09. bineneteles urmatoarea zi am dat "iama" la doctor : diagnosticul a fost sarcina incipienta dna dr a specificat ca sarcina ar fi pana intr-o luna iar la ecografia transvaginala mi s-a comunicat ca este posibil sa fie sarcina intrauterina, este un "punct" de 3, 7mm si sunt putine sanse de a se dezvolta si ca ovarul stang este in totalitate chistic cu o dimensiune de 5/4.3 cm. mi s-a recomandat repaus total..pentru a nu se "sparge" acel ovar..cuvintele din ghilimele sun citatele doctorului..scuze..
va rog sa ma ajutati..am toate simptomele de gravida...trebuie sa astept 2 saptamani..nu mai am rabdare..si imi doresc f ff mult acest bebe..intrebarile sunt..de ce nu s-ar dezvolta aceasta sarcina si ce inseamna 3.7 milimetri...este prea mic pt o luna ? ce implicatii are acest ovar chistic asupra sarcinii?
va multumesc mult si astept un raspuns :(((( ma pregatesc psihic inainte de vizita la doctor
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul