sarcina fara embrion?

09-10-2009
iuli26
Nu este medic/terapeut
iuli26
In martie anul acesta am avut o sarcina oprita in evolutie la 8-9 sapt. A. facut apoi analizele indicate de medic: cytomegalovirus, toxoplasma, rubeola, anti herpes, care au iesit OK. In august am ramas iar insarcinata, iar la ecograf la 7 sapt + dr. mi-a zis ca este sarcina cu ou clar. Am repetat ecogr. in aceeasi zi, la alt medic, unde s-a vazut ceva in saculet, niste umbre care, zice medicul, erau resturi embrionare, deci o sarcina oprita in evolutie. Iar.
Am revenit la primul medic dupa 2 zile, a facut iar eco, la fel: ou clar. Sunt derutata de acest diagnostic si, mai mult, nu stiu ce analize ar trebui sa fac sau sa facem( si sotul) pentru a depista o cauza - daca lucrul acesta se poate si nu ramane cu explicatia generala: anomalii.., malformatii. Mai adaug o precizare: la ambele sarcini, in ziua 28-29, cand tb sa vina menstruatia, incepeau durei de burta, la a doua si de spate.
M-as bucura mult sa primesc un sfat, o lamurire ca sa stiu ce ar trebui sa fac sa ajung sa-mi tin in brate copilutul. Va multumesc!
1 comentarii
0
11-10-2009, ora 10:08
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Cu recomandare de la ginecolog trebuie sa mergeti amandoi in Bucuresti [ Institutul " Victor Babes "], Cluj sau Timisoara pentru consiliere si testare genetica [ cariotip si/sau ADN ]. Veti sti exact care este cauza nereusitei unei sarcini normale.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul