sarcina extrauterina sau...???

13-11-2008
laura-adriana
Nu este medic/terapeut
laura-adriana
buna! ma numesc laura, am 24 de ani. ciclul menstrual, de cand mi-a venit, l-am avut normal, adica 28 de zile. niciodata nu m-a intarziat fara un motiv :d. pana acum am facut 2 avorturi :(. luna aceasta n-a vrut sa mai vina ;)).sunt sigura ca am ramas insarcinata si sunt foarte bucuroasa. problema este, ca pe langa starea de somnolenta, oboseala, sani mai sensibile si mai mari, am dureri de burta, ca acelea de la ciclu, in special seara/noaptea si am si mancarimi :d. sunt normale aceste sintome?? luni voi merge sa fac niste analize ( papanicolau). imi este foarte teama :-s...
1 comentarii
0
13-11-2008, ora 23:26
gina_giorgiana
Nu este medic/terapeut
gina_giorgiana
buna laura, de cat timp ziceai ca esti insarcinata?
pt a elimina teoria unei sarcini extrauterine trebuie sa mergi la medic si sa faci o ecografie transvaginala dupa cate stiu eu, iar dc nu este relevanta aceasta trebuie sa-ti faci ceva analize de sange pentru dozarea hormonului de sarcina(beta HCG), si nu-ti fi teama o sa afli mai multe de la medic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul