sarcina cu risc

26-11-2008
tevua
Nu este medic/terapeut
tevua
va rog din suflet sa ma ajuati daca se poate cu un sfat.
Acum 2 ani am facut analize de angajare si mi-a iesit vdrl-ul pozitiv la unele lab iar la altele negativ, la fel si sotului meu. In cele din urma dr. dermatolog ne-a spus ca boala are o vechime de 6-8 saptamani, perioada ce corespundea cu internarea in spital cu copilul meu, in varsta atunci de 2 ani. Am facut tratamet cu ospen si 3 injectii de moldamin 1.2 mil, la interval de o saptamana. cert este faptul ca nici eu nici sotu meu nu am avut contact cu alte persoane si NICI UN FEL DE SIMPTOME.
Acum sunt insarcinata in 24 de saptamani iar l;a testarea de 15 sapt. mi-a iesit VDRL pozitiv, fara insa sa mi se spuna cantitativ. Am facut tratament cu ampicilina o sapt urmat de cate 2 flacoane de moldamin 1.2 mil, 2 saptamani.
Acum dr care imi urmaresete sarcina mi-a spus ca am exces de lichid amniotic. Poate avea vreo legatura cu sifilisul, se poate sa fi infectat copilul, chiar dupa atata tratament ?
Sincer sunt disperata si ma gandesc sa reiau moldaminul pt inca trei sapt 2 x1.2 mil, dar in acelasi timp mi-e teama sa nu fie toxic pt copil.
Va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat. multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.