sarcina

20-04-2012
thalya
Nu este medic/terapeut
thalya
Am 24 de ani si de aproape un an incerc sa raman insarcinata dar fara rezultat.am luat anticonceptionale timp de 4 ani si cand ne-am decis sa facem un bebe au aparut problemele.nu mi-a mai venit menstruatia si doctorul mi-a dat sa iau utrogestan 100mg vaginal cate doua pe zi din ziua 15 timp de 10 zile.dupa cat timp ar trebui sa ma ingrijorez ca nu raman?sa continui sa iau utrogestan?recent am avut stari de greata si ameteli dar mi-a venit menstruatia.chiar si asa pot fi insarcinata?
2 comentarii
0
22-04-2012, ora 12:27
thalya
Nu este medic/terapeut
thalya
imi raspunde si mie cineva la intrebari va rog frumos
0
20-05-2012, ora 11:32
Andreea_90
Nu este medic/terapeut
Andreea_90
Thalia, ustrogen trebuie sa iei atata timp cat ti-a prescris doctorul.
Grijile ca nu ramai insarcinata ar trebui sa ti le faci abia dupa un an de incercari.
Daca intr-un an nu ramai, atunci e bine sa mergi la doctor pentru a-i cere sa-ti prescrie ce analize trebuie sa faci ca sa vezi daca ai avea vreo problema.Iar sotul tau sa faca si el o spermograma.
Menstra poate sa vina si peste sarcina, doar ca nu mai e la fel ca menstra din lunile anterioare, nici la culoare nici la cantitate.Adica, e mult mai inchisa la culoare si mai putina decat de obicei.
Starile de greata si ametelile pot aparea si din alte motive nu numai din cauza unei sarcini.
Uneori subconstientul nostru ne duce in eroare, stand tot timpul cu gandul la faptul ca "esti insarcinata", pot aparea anumite simptome pe care chiar tu ti le provoci involuntar...si asta numai datorita subconstientului.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul