menstruatie intarziata 8 zile = sarcina?

29-06-2007
oxigen
Nu este medic/terapeut
oxigen
CM a intarziat cu 8 zile in conditiile in care acest lucru nu mi s-a mai inatmplat. am crezut ca e vorba de spre o sarcina, insa dupa acesta perioada au aparut sangerari. par a fi ca cele ale CM. Este prima zi.
Analizele gineco sunt ok. N-am racit, nu m-am stresat, nu detectez nici un notiv pentru intarzierea asta, ba dimpotriva.
Mai e cazul sa fac un test de sarcina? Multumesc
3 comentarii
0
01-07-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Dacă fluxul seamănă ca durată cu ce se întâmplă de obicei sau dacă e un pic mai lung sau mai mult, nu trebuie să faceţi nimic şi nici să vă îngrijoraţi ca şi când ar fi vreo boală: se întâmplă.
Dacă este evident mai scurt sau mai sărac, trebuie să repetaţi testul de sarcină.
0
25-02-2009, ora 13:29
siminas
Nu este medic/terapeut
siminas
am si eu o intrebare daca stie cineva... acum 3 luni imi intarziase 10 zile ceea ce mie niciodata nu mi sa intamplat mereu imi venea la data fixa .. am facut 3 teste dar nimika a 11 zi a aparut si menstruatia bine inteles cu dureri ff mari de burta nu am putu decat sa stau in pat simteam caldura in tot corpul.tin sa zic ca mie inainte de mesntruatie mereu cu 6 zile sau chiar o saptamana incep sa mi se intareasca sani si sa ma doara dar atunci cand mia intarziat nu mau durut au inceput sa ma doara deabea in ziua in care trebuia sami vina menstruatia... dupa acea luna timp de 2 luni mia venit ok totul era ca inainte dar acuma dupa 3 luni iara au trecut pana azi 6 zile si tot asa sani deabea de 4 zile au inceput sa ma doara si sa se mareasca dar nimik... nu da semne sa vina desi am usoare intepaturi in burta nu tot timpul ...cam atat. poate sami raspunda si mie cineva va rog ?'
1
29-10-2012, ora 20:26
crys_kiss
Nu este medic/terapeut
crys_kiss
buna seara...am avut mesndtratie pe data de 27 septembrie. am facut un test de sarcina acum 3 zile si mia dat pozitiv lam repetat inca o data si mia dat la fel pozitiv. de ieri amnijte dureri de burta mai accentuate si dimineata cand mam dus labaie amobservat o mica pata rosie, nu am dat importanta crezand ca, cum se spune in batrani "ma insemnat" dar lucrul asta sa repetat si insera asta la fel. nu mia venitmenstruatia normala doar ca de dimineata o pata si in sera asta la fel. ce se intampla? va rog sa imi raspundeti. multumesc mult.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce întârzie menstruația?
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •