sarcina?

01-05-2011
valeNNNtina
Nu este medic/terapeut
valeNNNtina
pe 13 februarie am avut contact sexual protejat, ciclul meu menstr pana acum era de 24-25-26 zile, trebuie sa vina pe 21 februarie...dar a intarziat 4 zile, a venit pe 25. La 2 zile, am inceput sa simt niste intepaturi in ovarul drept, care se intindeau pe picior. Dupa vreo cateva zile, vazand ca nu am lasa durerea (mentionez ca durerea era suportabila, atata ca mai amortea piciorul drept putin), am fost la ecograf si mi-a facut o abdominala si pelviana, unde nu a vazut nimic inflamat...totul normal decat un chist pe ovarul drept. A doua zi am fost la ginecolog, unde la fel, mi-a zis ca nu am nimic grav, doar o "raceala". Am intrebat-o daca poate fi vorba de sarcina ectopica, a zis ca nici vorba! Am facut o analiza la secretie...totul a iesit bine.tratament mi-a dat ovule + spalaturi. Inainte de a incepe tratamentul, am luat ketonal forte 3-4 zile si durerea m lasat de tot. Cum am inceput tratamentul la o saptamana, a revenit durerea (surda). Intre timp si mi-a venit menstruatia (foarte dureroasa in special pe partea dreapta + picior si sold amortit). A doua zi am mers imediat la ginecolog...care mi-a facut o alta ecografie si iar nu mi-a gasit nimic decat ovarul drept "margelat" cu chisturi. Am intrebat-o iar de sarcina...a zis ca nu este cazul..nici vorba. Eu in perioada asta, de paranoica am facut 2 teste, care au iesit negative, deoarece eram speriata ca mai aveam stari de voma (cum ma gandeam ca as putea fi insarcinata...cum ma l-au bufeurile si starile de voma.+nopti nedormite cu ganduri mii si mii ). Mi-a dat tratament gentamicina + augmentin 5 zile. l-am facut...apoi am mers la control...durerile m-au lasat dar am ramas cu o durere surda in parte ganglionilor inghinali si din knd in knd m mai inteapa ovarul drept. +mi-a dat anticonceptionale Logest pt chisturi + preventiv polidin

am facut si polidin iau si logest. numai ca.uneori parca as simti ca sunt insarcinata...in sensul ca mai am stari de voma (e drept ca ma si gandesc ca as putea si insarcinata). din cauza asta nu am mai dormit de 4 nopti...am palpitatii si ma furnica bratele...

am mai facut un test zilele trecute...care a iesit negativ + un hcg cu valoare 2..sa fie totul in mintea mea? sa ma duc la psiholog????
1 comentarii
0
02-05-2011, ora 08:25
maridel
Nu este medic/terapeut
maridel
incearca sa te gandesti in alta parte.Cred ca totul e de la frica, adica pe baza psihica.
, Parerea mea e ca poti sa invingi singura astfel de ganduri, inlocuindu-le cu alte amintiri frumoase din viata ta.Cat despre starile de voma, de greata, ele vin de la dureri, asa ca fii pe pace si..nu merita atata stres pentru o durere care probabil vine de la un chist sau o raceala. Numai bine si sanatate multa !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul