sangerari si anticonceptionale yasmine

28-07-2007
diabboliq
Nu este medic/terapeut
diabboliq
buna ziua.as avea si eu o intrebare.am inceput ca iau pt prima data anticonceptionale si am ales yasmine pt ca am auzit ca au concentratie mik de hormoni.in primele zile de utilizare am avut stari de greatza si chiar varsaturi care, dupa cum era scris in prospect, este ceva normal.insa ma ingrijoreaza sangerarile pe care le am.am intrerupt tratamentul cu yasmine dupa 7 zile dar sangerarile persista.nu sunt abundente, dar sunt insotite de durei.am dosi sa stiu daca sunt normale, daca nu, ce trebuie sa fac k sa se opreasca.multumesc
5 comentarii
0
31-07-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Aveţi nevoie de consiliere de planificare familială.
0
08-08-2007, ora 00:00
anda27
Nu este medic/terapeut
anda27
si eu am luat yasmine timp de 5 luni pt chisturi la ovare. simptomele tale sunt destul de normale, pt ca organismul asimileaza medicamentele ceva mai greu probabil, sangerarile de asemenea nu sunt ceva neobisnuit, dar nu e bine sa intrerupi pachetul de yasmine odata inceput, deoarece iti va veni imediat menstruatia, probabil de aceea sangerarile persista. sfatul meu ar fi sa consulti un doctor, gineco sau endo, si pe viitor sa incerci sa nu mai intrerupi pachetul.
0
20-08-2007, ora 00:00
and1982
Nu este medic/terapeut
and1982
asa cum a spus anda27, simptomele sunt normale. si eu iau yasmine de 1 an si ceva. in prima luna si eu am avut sangerari zilnic, dar fff putin si de culoare negricioasa si medicul mi-a spus ca este normal si nu trebuiesc intrerupte. din luna urmatoare nu am mai avut nimic. ideal e sa mergi totusi la un medic sa-ti recomande el ceva.
0
06-06-2009, ora 01:26
luciadia
Nu este medic/terapeut
luciadia
am si eu o intrevare am facuto prima data si a doua(pana acum) de fiecare duoa contact am avut sangerari prima data parca nu asa mari k si a doua oara. este ok sau nu?
0
10-06-2009, ora 18:08
alesiaDD
Nu este medic/terapeut
alesiaDD
eu am uitat sa iau ultima pastila si am facut o pauza de 8 zile, nu de 7, cat trebuia.am avut sangerari dupa prima saptamana de cand am reluat pastilele.ar trebui sa imi fac griji?
:-?
va multumesc anticipat pt raspuns:)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânge în scaun
  •