sangerari nazale

07-02-2007
adyC
Nu este medic/terapeut
adyC
Buna ziua daca ma putetzi ajuta si pe mine v-as fi recunoscator, de ceva vreme imi curge putin sange atunci cand suflu nasul in batista, am o rinita care nu se mai termina mai multi doctori mi-au prescris tot felul de medicamente dar degeaba am tot timpul nasul umed sau din contra foarte uscat iar secretii nazale mucozitatzi in special parca nu se mai termina, m-am speriat cand am vazut sangele pentru ca mie de obicei nu mi-a curs niciodata sange din nas, o alta cauza mai poate avea acest sange? sa fie din plamani desi nu cred fiindca atunci cand scuip ceea ce tusesc nu iese nimik, dar daca introduc un colt de batista in nas se pateaza putin de sange, tin sa precizez cantitatea este foarte mica nu curge ca atunci cand ai nasul spart, iar aceasta sangerare vine pe un fond de raceala.Dati-mi niste sfaturi nici nu vreau sa ma alarmez sa ma duc glont pe la doctori, o crema ceva, oricum va multumesc pentru ca ati citit problema mea
2 comentarii
0
14-02-2007, ora 00:00
Maryuss
Nu este medic/terapeut
Maryuss
Sangele poate curge din nas si datorita "racelii", o afectiune nazala datorata acesteia etc. Parerea mea este ca doar datorita curgerii unei cantitati mici de sange care va curge din nas nu trebuie sa va alarmati in mod deosebit!
0
26-02-2007, ora 00:00
Dr. adelina mertic
Identitate neconfirmată
Dr. adelina mertic
Este dificil de spus daca problema dvs. este banala (o "simpla" rinita - desi nici chiar o rinita nu poate fi considerata simpla!) sau mai complexa (sinuzita/ alta afectiune nazala). Sunt multe afectiuni care pot evolua cu epistaxis (=singerare nazala). Va recomand un examen complet ORL si o fibroscopie nazofaringiana, pentru a stabili un diagnostic precis si a putea institui tratamentul cel mai potrivit.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Hemoragia nazala
  •