sangerari intre menstre

21-05-2010
Issa86
Nu este medic/terapeut
Issa86
Buna ziua!As dori sa stiu daca in timpul ovulatiei este normal sa sangerez?nu sangerez abudent, doar cateva picaturi, dar sunt mai deschise la culoare ca in timpul menstrei.
4 comentarii
0
23-05-2010, ora 08:37
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Da, este absolut normal. Faceţi parte dintre fericite: ştiţi exact momentul în care are loc ovulaţia, fapt pe care îl puteţi folosi pentru a avea sau a nu avea copii, după dorinţă.
0
23-05-2010, ora 12:43
Issa86
Nu este medic/terapeut
Issa86
Va multumesc!Sincer ma cam gandesc la o posibila infectie, am fost diagnosticata cu candida acum un an, desi am urmat tratamentul, ma gandesc sa nu fi recidivat iar acum 6 luni am facut o intrerupere de sarcina.Oricum in zilele urmatoare, ma voi duce la un control.Sper ca totul sa fie bine...
0
24-05-2010, ora 13:30
ramonaabarboselu
Nu este medic/terapeut
ramonaabarboselu
cand ai avut candida acum un an ai sangerat intre menstre?Am si eu sangerari de 2 luni intre menstre si usturimi in timpu actului sexual sa fie vorba de o candida?
0
24-05-2010, ora 15:57
Issa86
Nu este medic/terapeut
Issa86
Nu, e prima oara cand sangerez.Usturimile cat si durerile in timpul actului sexual sunt simptome ale infectiei cu candida.Depinde de organismul fiecarei persoane, infectia poate exista si persoana infectata sa nu fii simtit nimic.Eu spre exemplu cand am fost diagnosticata cu candida, in afara de o usoara scurgere alb-galbuie, nu am avut nimic altceva.Du-te la un control medical, sa afli sigur ce ai, mai ales ca sunt deja 2 luni de cand sangerezi si ai usturimi.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Metoda calendarului
  • Manifestările comportamentale „dictate” de ciclul menstrual
  • Spotting - sangerarile intermenstruale
  • Testele de ovulație
  •