sangerari gingivale

25-11-2011
simina11
Nu este medic/terapeut
simina11
Buna,
De 2 saptamani imi sangereaza usor gingiile. Le simt slabite (senzatia ca iese dintele) si parca au capatat si o culoare dubioasa. Aveti idee de la ce poate fi si ce e de facut?

Va foarte multumesc:)
3 comentarii
0
26-11-2011, ora 02:21
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Da, trebuie sa iti faci un detartraj, ai tartru. Nu costa mult, de obicei se plateste in functie de cati dinti sunt afectati, dar dupa detartraj nu vei mai stii ce inseamna sangerarea gingivala. Nu incerca tot felul de paste de dinti ori leacuri babesti, nu au nici un rezultat. Mergi la eentist si fa-ti detartraj, e singura solutie si are efect instantaneu, a doua zi nu mai sangerezi.
0
28-11-2011, ora 18:30
danielazi
Nu este medic/terapeut
danielazi
Asta suna rau! Prietena mea se confrunta cu aceleasi simptome si a mers pe mana farmacistei de la policlinica de care apartine, care i-a recomandat Piascledine 300. E tare multumita de rezultate, mai ales ca e natural si n-a avut efecte adverse. Farmacista i-a sugerat un tratament de minimum 6 luni, ea déjà e la a doua luna si se simte foarte bine. Sper sa te ajute si pe tine!
0
12-01-2012, ora 17:30
simina11
Nu este medic/terapeut
simina11
M-au lasat gingiile dupa niste clatiri cu ceai de cimbru, dar nu pentru mult timp. E de mers la dentist, desi eu am o frica mare de dentist...
Multumesc tare mult de sfaturi. Intreb si la doctor de piascledine, poate, poate ma scapa pastila asta.

Multa sanatate si La multi ani!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: