sangerari constante si abundente toata luna

07-03-2009
Issyss
Nu este medic/terapeut
Issyss
Buna ziua! Am si eu o intrebare, daca cineva imi poate raspunde, va rog... Acum cativa ani am luat timp de vreo 2 ani Marvelon. Nu am avut niciun fel de probleme atunci. Acum 5 luni, dupa vreo 3 ani de pauza, am decis sa iau din nou anticonceptionale si m-am orientat tot spre Marvelon. Prima luna nu am avut nicio problema, insa de la a 2-a folie am inceput sa am sangerari intermestruale, intai sporadice si usoare, deci nu m-am alarmat. La a 3-a folie deja toata luna a fost ca un lung ciclu mestrual. Am incetat sa iau pilulele, am mers la ginecolog si mi-a prescris Logest. Urmatoul ciclu a intarziat vreo 2 saptamani, dar si cu Logest am avut aceelasi comportament: o noua luna de mestruatie, practic 30 de zile non-stop. Medicul nu a costatat nimic suspect la consultatie, in afara de o secretie mai abundenta. In luna dintre Marvelon si Logest nu am mai avut probleme. Si ca sa dau datele complete ale problemei, fumez destul de mult (stiu ca nu e recomandat, dar e cam dificil de renuntat deodata... ) De la ce ar putea fi reactia asta?
1 comentarii
0
08-03-2009, ora 01:57
ankewk
Identitate neconfirmată
ankewk
-ginecologul ti-a facut consult asa stand la 1 m de tine? sau ti-a facut tuseu vaginal, examen cu valve, ecografie, frotiu si un papa nicolau, examenul clinic al sanilor?
-ce zici tu intre menstre a fost ceva de culoare maro si in cantitate mai mica decat menstra ta fiziologica din timpul cand nu luai anticonceptionale? ca daca da este spotting, si iti dispare dupa 2-3 luni de anticonceptionale luate regulat.
-eu in locul tau m-as opri sa iau anticonceptionale, mai ales daca ai ciclul regulat il urmaresti exact, folosesti metoda calendarului, prezervative, coitus interuptus, preferabil un singur partener...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul