sangerari anale la scaun fara dureri...

13-05-2009
Laurentiu J.
Nu este medic/terapeut
Laurentiu J.
De 3 zile am o problema care ma ingrijoreaza.
o sa incerc sa fiu cat mai explicit cu putinta pt ca chiar ma intereseaza un raspuns clar.
locuiesc in Olanda si aici doctori nu prea sunt asa cum ar trebui.
... acum 3 zile am avut scaum iat vasul WC-ului era plin de sange (culoare rosie fara chiaguri) am fost la urgenta si mi-au spus ca este de la hemoroizi. Bun. problema este ca nu am nici un fel de durere (poate un pic stomacul ma deranjeaza pt ca nu mananc regulat) am citit despre simtopmele hemoroizilor si am vazut ca este mai tot timpul prezenta mancarimea, durerea sau altele inconforatbile, nu si la mina. Ieri am avut scaun din nou, fara dureri sau alte simtopme, m-am uitat in vasul WC-ului la inceput iar fecalele erau curate (fara sange) cand am terminat am avut acelas soc, toaleta era spreiata cu sange ca in ziua precedenta. Am zis ca era inca in intestin, Azi, am avut acceas problema, la sfarsitul scaunului am improscat vasul toaletei cu sange (clar, fara cheaguri sau de culoare neobisuita). Ceea ce ma ingrijoreaza este ca nu am nici un fel de rurere, mancarime sau alt simptopm pe care l-am citit pe net.
vreau sa precisez ca nu sunt constipat sia am scaum zilnic.Ce am si ce as putea face in aceasta priivinta? Va multumesc!
-
2 comentarii
0
14-05-2009, ora 20:06
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Cauta la farmacie unul dintre medicamentele urmatoare: Daflon sau Diovenor sau Flebosmil.Toate au ca substanta activa diosmina si ia 1 cp x 2 ori pe zi.Si cere si supozitoare precum si plicuri sau solutie pentru spalaturi locale.Citeste pe net indicatii pentru regimul alimentar.Totusi ar trebui, cand ai timp, sa te vada un chirurg. Numai bine!
0
17-08-2009, ora 14:11
lorelei76
Nu este medic/terapeut
lorelei76
buna ziua. am si ei o problema. de o perioada ma doare spatele in partea din dreapta, durerea nu este foarte acuta dar este deranjatoare. si am vazut ca mi-au aparut un fel de pungulite la anus, ies afara in fiecare zi, dar cand ma fortez, am vazut ca hartia igienica mi se murdareste foarte putin de rosu, ca o picatura, doua, si ieri am observat ca mi s-au murdarit si chilotii, nu foarte mult, ca o pata micuta. de obicei cand ma fortez sa ies afara. deocamdata nu am vizitat nici un doctor, pt ca nu sunt in tara. pe mine ma doare la spate si foarte rar pot spune ca ma jeneaza usor piciorul drept.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânge în scaun
  •