sangerari anale, dureri de stomac, constipatie

07-09-2008
adyC
Nu este medic/terapeut
adyC
Buna ziua, am urmatoarelele simptome dureri de stomac, cateodata constipatie si sangerari, vad pe hartie scaunul nu contine sange iar cantitatea este redusa, am avut cu ani in urma o gastrita, ce pot sa am? tot de la stomac sau e ceva mai jos, ma doare zona anusului in timpul scaunului, constipatia poate fi de vina, totusi sa ma sperii ca am facut ulcer sau se poate sa fie si altceva, nu prea stiu sa va spun culoarea sangelui, rosu aprins asa mi se pare. va multumesc anticipat pentru ajutorul oferit.
5 comentarii
0
07-09-2008, ora 00:00
Yuri
Identitate neconfirmată
Yuri
Se pare ca ai declansat o hemoragie de cauza hemoroidala.Daca te face sa te simti mai bine multi sufera de aceiasi boala.Cu siguranta sangele acela rosu nu e din stomac.Recomandarea mea e un consult de specialitate care te va elibera de stress, va stabili diagnosticul corect si daca e cazul iti va indica si tratamentul care sa te scape de o eventuala operatie. -
0
02-06-2009, ora 21:30
Lavinia89
Nu este medic/terapeut
Lavinia89
Buna ziua.Am o problema de mai multa vreme am hemoragii anale, cantitatea de sange pierdut este considerabila, acest lucru nu se intampla doar la scaun ci si cand fac baie, precizez ca nu folosesc apa fierbinte.Nu am niciun fel de durere niciodata doar hemoragii intense.Unde as putea face o colonoscopie?Am mers la policlinica dar medicul mi-a facut doar un consult anal la care nu am avut nicio durere sau vreo senzatie de disconfort iar dumnealui a spus ca ar putea fi hemoroizi.Eu sunt ingrijorata deoarece am citit ca hemoroizii dor la un moment dat, eu am aceste sangerari de un an dar niciodata dureri.Va multumesc anticipat.
0
16-06-2009, ora 10:10
lidia-maria
Nu este medic/terapeut
lidia-maria
Buna ziua.am o problema, medicul mi-a prescris flamexinsi am avut scaun de culoarea neagra am citit ca trebuie sa intrerup tratamentul insa pana am aflat am mai luat o doza de 20 mg ma poate afecta in vreun fel?as dori un raspuns urgent!va multumesc.
0
26-03-2010, ora 19:11
oani
Nu este medic/terapeut
oani
Buna ziua,

Pretenul (24 ani) meu are sangerari dupa scaun de apoape 3 luni. A inceput totul dupa un scaun mai dur si cateva zile a avut sangerari la fiecare scaun- picaturi pe servetul igienic. Am mers la un chirurg si dupa un tuseu rectal nu a fost descoperita cauza dar doctorul a zis ca este cel mai probabil o fisura anala. A mers asa cu laxative si bai de sezut cu musetel, pelin si galbenele+ proctolog dar sangerarile au mai aparut insa cam la 2-3 zile. La sfatul respectivului medic a luat un unguent preparat in farmacie ce cuprinde(sper ca am inteles bine scrisul de pe retete): heomicina, anestezina, midrocotizon acetat, vitamina A, lanolina si vaselina. Dupa o luna cu acest unguent nu a mai avut sangerari si am hotarat sa il oprim, mai ales ca avea usoare mancarimi. E adevarat ca nu am revenit la un control medical.
Dupa oprirea tratamentului cu unguentul respectiv, la cca 7 zile a reaparut o sangerare.
Suntem destul de speriati ca aceasta problema nu se mai rezolva insa nu as vrea sa consulte acelasi medic intrucat dansul a recomandat o sfincterotomie si am auzit ca este destul de urat apoi si isi mai poate controla tranzitul si este tanar cred eu pentru aceasta operatie.
As vrea intai sa mai ia tratament sau sa faca o colonoscopie.
Pe aceasta cale, rog foarte mult un doctor sa ne dea un sfat/ posibil diagnostic, avand in vedere ca : poate fi ceva grav, poate fi intradevar o fisura care nu se mai vindeca si ce ar trebui sa facem pentru a se vindeca.
Este posibil sa fie hemoroizi interni care nu s-au observat la tuseul rectal?
Este normal sa nu se inchida definitiv o fisura anala?
Ce ar trebui sa facem? Am schimbat si regimul alimentar: fara condimente, multe legume. iaurturi, ciorbe, lichide si lapte. Este mai bine dar problema tot apare. Ce alt regim sau ce tratament ar trebui sa mai incercam.
Va multumesc din suflet pentru rabdarea acordata acestui subiect si astept sfatul dvs.
O zi frumoasa!
0
31-03-2010, ora 23:23
Yuri
Identitate neconfirmată
Yuri
Probabil e vorba de o boala hemoroidala, mai exact de hemoroizi interni.Fisura anala ese din discutie, semnul principal in fisura e durerea.Sfatul meu e sa mai faceti un consult pentru a avea o a doua parere.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Constipația în timpul sarcinii
  • Sânge în scaun
  • Constipația
  • Noi abordări terapeutice în colonul iritabil și constipația cronică idiopatică
  • Ar putea exista o legătură între constipație și infecțiile herpetice?
  • Constipaţia cronică creşte riscul de cancer de colon?
  • O proteină recent descoperită în intestin ar putea juca un rol cheie în constipație
  •