sangerari -microgynon

26-01-2014
andrusk0694
Nu este medic/terapeut
andrusk0694
Buna seara.Ma numesc Andreea si am 20 de ani..incepand cu data de 23 ianuarie am inceput sa iau anticonceptionale Microgynon, am inceput blisterul in prima zi de menstruatie si dupa cum am citit pe prospect sangerarile mentruale trebuiau sa se opreasca, dar la mine nu s--a intampat asta..sangerez incontinuare si chiar mai abundent fata de lunile precedente.As vrea sa stiu de ce, e pentru prima data cand iau anticonceptionale, e posibil sa fie din cauza asta sau nu mi se potrivesc aceste pilule?ps:am continuat sa iau pastilele in fiecare zi la aceeasi ora...as fi recunoscatoare daca as primi un raspuns.Multumesc!
3 comentarii
0
26-01-2014, ora 09:52
Terapeut Denis Chiurtu
Psihologie, Bucuresti
Terapeut Denis Chiurtu
Bună, foloseşti un contraceptiv cu foarte multe contraindicaţii. Este bine să păstraţi prospectul ca să-l puteţi citi de câte ori este nevoie. Având în vedere timpul şi simptomele descrise, eu consider ca vă incadraţi într-o simptomatologie normală până acum. În linii mari, produceţi o dereglare hormonală mare cu consecinţe pe termen lung asupra organismului, în ciuda faptului că produsul conţine cantităţi egale de estrogen şi progesteron. Personal, aş recomanda o altă atitudine contraceptivă. Ca să vă puteţi forma o părere de ansamblu asupra acestui gen de dereglări hormonale, vă recomand câteva informaţii suplimentare pe adresa recuperare-terapiialternative.ro/blog/2013/09/23/fibrom-uterin-metroragii-tratamente-naturiste Dacă aveţi nevoie de alte detalii, oricând cu plăcere.
0
26-01-2014, ora 12:22
andrusk0694
Nu este medic/terapeut
andrusk0694
deci concluzia ar fi ca nu ar mai trebui sa le iau?
0
26-01-2014, ora 23:07
Terapeut Denis Chiurtu
Psihologie, Bucuresti
Terapeut Denis Chiurtu
Da Andruşk, pe moment, asta ar ar fi recomandarea mea care iţi poate proteja sănătatea pe termen lung.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Spotting - sangerarile intermenstruale
  • Sangerarea in timpul actului sexual
  •