sangerarea gingiei - efecte tratament

23-12-2010
choose_life
Nu este medic/terapeut
choose_life
Buna ziua.
Am mers acum doua zile la stomatolog intrucat imi sangera gingia unui dinte in permanenta. Mi-a efectuat o mica interventie, relevandu-mi ca, de fapt, cauza sangerarii a constat in plombarea in exces a unui dinte si aparitia leziunii la nivelul gingiei. Mi-a efectuat o mica interventie si mi-a prescris tratament cu Tetraciclina. Dilema mea consta in faptul ca in doua zile consecutiv m-am trezit cu gura plina de sange de la gingie si m-am speriat deoarece nu stiu daca este un lucru firesc.
O alta chestiune ar fi aceea ca mi-am cumparat Nistatin pentru prevenirea infectiei cu Candida, insa nu stiu daca exista vreun efect negativ in cazul asocierii Tetraciclinei cu Nistatin si daca este in regula sa iau cate o pastila de Nistatin la un interval de 12 ore.
Astept un sfat de la persoane avizate.
Va multumesc tare mult.
1 comentarii
0
23-03-2023, ora 10:14
Dr. dentist: Maier Marius
Stomatologie, Brasov
Dr. dentist: Maier Marius
Bună ziua,

este normal sa experimentați o anumita sangerare a gingiei dupa o interventie stomatologica, mai ales daca s-a efectuat o interventie chirurgicala sau daca ați primit tratament pentru o problema gingivala. Cu toate acestea, daca observați o sangerare excesiva, este important sa discutați cu medicul dentist pentru a evalua situatia si a exclude o posibila complicatie.

De asemenea, este important sa urmați cu strictete instructiunile medicului cu privire la administrarea medicamentelor si sa evitați auto-medicația. Daca aveți orice ingrijorare sau neclaritate cu privire la tratamentul prescris, este indicat sa contactați medicul dvs dentist pentru a primi raspunsuri si clarificari personalizare.

Din câte se știe până în prezent, nu există contraindicații sau interacțiuni semnificative între Tetraciclină și Nistatină. Nistatina este un antifungic utilizat pentru a trata infecțiile fungice, în timp ce tetraciclina este un antibiotic utilizat pentru a trata infecțiile bacteriene.

Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.

Să ne auzim cu bine,

Dentistul Meu:

Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog

Zâmbim împreună
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul