sangerare prelungita

10-03-2009
avg
Nu este medic/terapeut
avg
Buna ziua,

Am inceput sa iau la sfatul unui medic anticonceptionale cand mi-am inceput viata sexuala. Mi s-a prescris Jeanine. Am facut o pauza de trei luni dupa 9 luni de administrare, iar dupa aceea cand am reluat administrarea lor nu mi s-a mai oprit ciclul menstrual! Nu doresc sa intrerup administrarea de anticonceptionale, asadar va rog sa imi sugerati ce sa iau, cu ce sa schimb anticonceptionalele Jeanine? Nu am posibilitatea sa ajung la un medic din motive de locatie!
Va multumesc!
2 comentarii
0
10-03-2009, ora 23:21
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Nu este necesar sa le schimbati, daca doriti in continuare tratament hormonal. Este foarte probabil ca acest inconvenient sa dispara. La reluarea administrarii dupa o pauza de o luna sau mai multe, apar frecvent sangerari prelungite sau neregulate, dar de cele mai multe ori situatia se normalizeaza fara nici o alta masura. De aceea, nu mai faceti pauze fara sfatul medicului.
0
18-05-2009, ora 14:57
alinutza18
Nu este medic/terapeut
alinutza18
cam cate zile dureaza aceste sangerari prelungite? si eu am problema asta si ma cam sperie...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul