sangerare in timpul sarcinii

29-12-2006
lord
Nu este medic/terapeut
lord
Pe scurt, am 14 saptamani de sarcina si de curand am inceput sa am scurgeri / sangerari vaginale maronii (nu abundente... citeva picaturi pe zi). Am fost la echograf si s-a constatat ca fatul este in viata. Mi s-a spus ca este normal sa mai sangerez si ca atata timp cat este de culoare maronie nu ar trebui sa-mi fac griji, insa eu pana la 14sapt nu am pierdut nici o picatura de sange; deci bine-nteles ca stau sa ma intreb daca este totusi un sfat bun. Mentionez ca de curand m-am intors dintr-un drum lung (de 8 ore) cu autobuzul si ca am avut parte de ceva trepidatii.
Va rog sa imi dati un sfat ca sa ma pot linisti. Multumesc
4 comentarii
0
03-02-2007, ora 00:00
maria77
Nu este medic/terapeut
maria77
S ingurul sfat pe care ti-l pot da est sa te duci la un control ginecologic Parerea mea este ca nu trebuie sa existe sangerari in sarcina normala.
0
04-02-2007, ora 00:00
Julisse
Nu este medic/terapeut
Julisse
Am observat ca se raspunde foarte greu in acest forum. Daca problema ta mai este inca de actualitate si daca inca nu ai consultat un medic, sfatul meu este sa o faci si, indiferent de cauzele sangerarii, iti recomand sa eviti orice efort si sa stai cat mai mult in pat sa te odihnesti. Si eu am avut aceeasi problema ca si tine si nu am gasit raspunsuri pe acest forum, ci direct la medic! In sapt. 9 s-a observat ca aveam decolare partiala de placenta care cauza mici sangerari. Am stat la pat si inca mai stau, iau Utrogestan 4/zi si nu fac nici un fel de efort! Multa sanatate iti doresc!
0
27-05-2011, ora 17:08
geani@
Nu este medic/terapeut
geani@
buna.sunt noua pe aici. in decembrie am pierdut o sarcina oprita in evolutie la 9 sapt. imi curgea un lichid maro si aveam dureri de burta. acum sunt din nou insarcinata in 5 sapt.inainte de a ramane din nou insarcinata mi am facut toate analizele. de 4 zile am din nou dureri de burta si imi curge iar acel lichid maro dar mult mai putin decat la prima sarcina-cam 2 pic.pe zi.doctorul mi a rec.sa nu fac deloc efort-(acum stau toata ziua la pat) si arefam 100 mg de 3 ori p zi, natalvit, acid folic si no-spa. maine merg la egograf din nou sper sa fie bn si sa duc sarcina pana la capat.caci sincer imi este f teama sa nu o pierd caci imi doresc f mult un bebe
0
23-02-2012, ora 18:47
rifca
Nu este medic/terapeut
rifca
Buna! Sunt noua pe acest forum... Am o mare problema si nu stiu ce sa fac! Sunt insarcinata in 19 saptamani, , pana acum a fost bine, insda in urma cu 2 sapt dupa un efort fizic prelungit am avut niste săngerari, am mers la urgenta si am stat internata 5 zile... cand m-am externat era ok. acum am o noua problema... pete maronii...pe chilot... Ati trecut prin asa ceva???? aveti idee cat de urgent pate fi sau periculos pentru fat???? am uitat sa mentionez ca in urrma cu 2 ani am avut o sarcina extrauterina si mi-a fost extirapta trompa dreapta. astept raspunsurile voastre!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: