sangerare in sarcina

28-02-2006
viviana
Nu este medic/terapeut
viviana
Buna ziua! am 27 de ani, am o sarcina de 9/10 saptamani si am o scurgere maronie, nu este abundenta. Am fost la ginecolog mi-a facut eco intravaginal si mi-a spus ca nu se vede embrionul ci doar sacul de 16 mm. Saptamana trecuta am facut o eco abdominala si era sacul de 13 mm si embrionul de 5, 5 mm. E posibil ca sarcina sa se fi oprit din evolutie? dar nu inteleg unde e embrionul care s-a vazut exact acum o saptamana. Mi a recomandat duphaston 3 /zi si no-spa 3 /zi. Nu e prea mult?Va rog sami dati un sfat, ce e de facut. Sunt foarte dezamagita, imi doresc acest copil si nu as vrea sa-l pierd. Sunt probleme sau...? Va multumesc anticipat!
2 comentarii
0
07-03-2006, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
sfatul meu este sa respectati indicatiile medicului precum si programarea la vizita urmatoare.
faptul ca embrionul care s-a vazut cu o sapt in urma nu se mai vede poate fi semn ca sunt probleme, eventualitatea ca sarcina sa se fi oprit in evolutie putind fi luata in calcul
medicul care va urmareste clinic si echografic este cel mai in masura sa va dea sfaturile de care aveti nevoie
0
27-05-2011, ora 14:42
n@t@li@
Nu este medic/terapeut
n@t@li@
Eu exact am aceeasi problema numai ca am sarcina de 7 saptamini si mi-au recomandat medicii utrogestan si acid folic cite o pastila de 3 ori pe zi...Sint foarte ingrijorata e prima sarcina.Va rog sa-mi raspundeti daca cineva s-a confruntat cu asa ceva...?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: