sangerare anticonceptionale karissa

01-11-2010
Caill
Nu este medic/terapeut
Caill
Buna ziua,

Am o intrebare. Sunt la a 11a pastila de Karissa si inca am menstruatie(nu sangerez foarte tare, dar am dureri de burta iar sangerearea persista). Sunt la prima folie de acest tip de conceptionale si le-am luat la indemnul medicului ginecolog in urma unui control - le-am luat din prima zi de ciclu - asa cum scria pe prospect. Ce sa fac? Sa intrerup sau sa continui, chiar daca de aproape doua saptamani eu sangerez in continuare?

Va rog un raspuns cat se poate de repede.

Multumesc,

I.
2 comentarii
0
03-11-2010, ora 17:11
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Preferabil ar fi sa continuati pana la sfarsitul foliei, deoarece intreruperea mai devreme da tulburari de ciclu inca si mai mari.
Ar fi preferabil sa nu luati anticonceptionale in viitor. Sangerarile prelungite sunt reactii adverse caracteristice inceputului tratamentului, care nu au gravitatea celor care pot aparea dupa mai multi ani de folosire: cancer de san, de col uterin si digestiv, accidente tromboembolice, sterilitate.
0
03-04-2011, ora 10:18
dozsa
Nu este medic/terapeut
dozsa
buna mar interesa un raspuns legat de intrebarea urmatoare, folosesc anticonceptionalele karissa in urma unui avort si le folosesc de aprocsimativ 2 saptamani si dupa ce am luat antibioticile care mi lea dat mi aparut un fel de sangerare de culoare maro. intrebarea este isi fac efectu daca mai este sangerarea asta?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul