sangerare

08-09-2008
p386
Nu este medic/terapeut
p386
in urma cu cativa ani, mi-am pus o plomba, din care s-a rupt o bucata mica, nu ma doare, decat daca mananc ceva mai tare, si uneori imi curge sange de sub plomba? este posibil sa se fi colectat puroi acolo? si daca as merge la stomatolog, ar trebuii sa ma astept la o extractie?
va multumesc!
2 comentarii
0
08-09-2008, ora 00:00
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
...nu cred...depinde de intinderea pe care o au distructiile dentare.curge sange de la gingia inflamata.
0
16-09-2008, ora 00:00
Dr. Ivan Iuliana
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Ivan Iuliana
Ar trebui sa mergeti la stomatolog pt ca in locul din care s-a rupt bucata de plomba se poate dezvolta o carie. In privinta sangerarii, recomandarea mea este sa faceti o radiografie mica la dintele in cauza pentru ca s-ar putea ca plomba sa fie putin mai mare decat trebuie si sa afecteze gingia care s-a inflamat si acum sangereaza si in curand va incepe sa si doara. Cat despre puroi, daca nu interveniti cat mai repede pentru corectarea problemei, se poate ajunge si la asa ceva, dar nu cred ca este cazul inca (ar trebui sa doara si sa miroasa urat). Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul