sanatoriu de psihiatrie

21-02-2012
mirela04
Nu este medic/terapeut
mirela04
Caut un sanatoriu psihiatric.
Din noiembrie anul trecut, mama mea n-a mai reusit sa doarma. A vazut cativa medici care i-au prescris tot felul de medicamente s-o ajute in privinta insomniilor, care n-au ajutat decat s-o faca dependenta de pastile. Anul acesta in februarie, dupa un consult la doctorul de la Sp. Judetean Cta, am inteles ca ar suferi de depresie cu inceput de psihoza. Refuza sa iasa afara din casa, sa comunice cu alte persoane si vorbeste singura. Cand are momente de luciditate spune ca isi doreste sa moara.
Am inteles de la o persoana apropiata a ei ca ar fi incercat sa se spanzure.
Cea mai mare problema este ca eu, singurul copil nu locuiesc in tara. Momentan este imposibil sa renunt la serviciul pe care il am. Nu avem pe nimeni altcineva care sa se ocupe de ea, nici macar platit.
Cred eu, in acest moment este crucial sa gasesc un spital sau un sanatoriu cu medici buni, in care s-o internez, sa i se gasesca un diagnostic si tratament apropiat.
Am cerut concediu fara plata si sper sa mi se accepte. Voi veni o luna in tara sa caut solutii cat mai bune.
Intodeauna va exista o indoiala ca un anumit doctor sau spital ar fi mai bun decat altul.
Chiar nu stiu incotro s-o apuc.
Va multumesc.
1 comentarii
0
21-02-2012, ora 22:22
Dr. Vochescu Carmen
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Vochescu Carmen
Medicii de la sectia de psihiatrie a sp judetean Constanta pot sa va ajute ca intr-o luna de zile, timpul pe care dvs il aveti disponibil, sa initieze un tratament potrivit, care sa fie bine tolerat de mama dvs si sa se vada si niste rezultate.
La fel de bine puteti veni si in Bucuresti. Uneori spitalizarea e obligatorie, alteori poate fi suficient un tratament supravegheat de dvs acasa.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul